PJEVAČICA OČAJNA Rada Manojlović priznala da je potpuno bankrotirala, sve što je imala uložila u jednu stvar, a ovaj muškarac joj pritekao u pomoć!

Pandemija korona virusa je utjecala svima na finansije, tako da nije niti malo lako kada se ne radi deset mjeseci- rekla je popularna pjevačica Rada Manojlović. Naime, popularna pjevačica Rada je otkirila da je zbog korona virusa bankrotirala. Kako već uveliko sprema svoj novi album, Haris Berković, njen dečko joj je pritekao u pomoć.

 

“Ni sama više ne znam koliko sam hiljada eura uložila u sve, međutim imala sam veliku podršku od svojih najbližih. Haris mi je mnogo pomogao, i hvala mu puno, sve ću mu to vratiti. Velike pare sam uložila u vrijeme najveće krize, zato se nadam da će mi se makar isplatiti. Haris mi je rekao da neće ni da čuje da sam od nekog drugog posudila pare. Kazao mi je: “Evo ti pare, neću da mi vraćaš. Kome ću dati ako ne tebi?”

IZVOR:ALO.RS

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  OVA ŽENA JE KOŠTALA TRAMPA GLATKE POBEDE NA IZBORIMA! Upoznajte Džo Džorgensen, koja je dobila 1,6 miliona glasova!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*