POTPUNO DRUGAČIJI INTERVJU! BILJKAMA PROTIV BOLESTI: Kako izgleda formula zdravlja koju sprovodi dr Nestorović

Medicina nema odgovore na sva pitanja- kaže profesor dr Branimir Nestorović koji se godinama edukuje, bavi istraživanjima i analizama svetskih studija na ovu temu.

Iza dr Nestorovića je 40 godina izuzetne lekarske prakse i na desetine hiljada pacijenata koji ga pamte kao nasmejanog, ali i izuzetno posvećenog i stručnog lekara.

Dr Branimir Nestorović, pulmolog i alergolog i profesor na katedri pedijatrije Medicinskog fakulteta u Beogradu nije sasvim običan lekar jer lečenju pristupa širih vidika uveren da su duša i sreća osnov zdravlja i da sve što se u telu dešava počinje od emocija.

O sudaru svetova klasične i tradicionalne medicine, veri bez koje nema uspeha, pozitivnom stavu prema životu, ishrani kao moćnom faktoru zdravlja, vodi, Nikoli Tesli koji je njegova velika inspiracija, šamanskoj medicini i esencijalnim stvarima koje čine život pisao je na 600 stranica knjige “Između dva sveta”.

-Ceo moj život se odvijao između dva sveta, a tako je i počeo. Moja majka je bila iz takozvane buržoaske građanske porodice, a otac je bio partizan, klasičan, predratni komunista. On je bio materijalan tip, a majka vernik. Vrlo rano sam počeo da se interesujem za parapsihologiju i filozofiju, ali sam s druge strane morao da radim kao bih zaradio novac za život. Ceo život mi se vrteo od duhovnih sadržaja do potrebe da zaradim novac, ali sam vremenom primetio da ono što je spiritualno i duhovnost, počinje da preuzima nadmoć nad materijom. Kao vrlo mlad sam morao da počnem da radim kako bih sebi obezbedio osnovne stvari. Kad sam stao na noge, postao poznatiji lekar, imao više pacijenata i novca, radio u privatnoj praksi, primetio sam da mi to nije dovoljno. To što sam bolje zarađivao, vozio bolja kola, nije me u potpunosti ispunjavalo.

PROČITAJTE I OVO:  Kako se korona širi kroz pluća: Snimak od kog će vam se zalediti krv u žilama (VIDEO)

U to vreme se razboleo i kaže da ni danas ne zna šta mu je konkretno bilo, niti je ikad saznao dijagnozu.

-Veoma sam se loše osećao te 1995. godine. Odjednom sam shvatio da je materijalni svet potpuno iščezao iz mene, postao beznačajan i da su stvari koje poseduješ besmislene, da se treba okrenuti onima koji su vam duhovno bliski, jer oni koji funkcionišu na materijalnom principu prestaju da vam budu bliski. Taj princip funkcionisanja na duhovnom nivou je mnogo važniji i ta spoznaja me je prilično promenila.

 

IZVOR:KURIR.RS

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*