POŽAR U KUĆI POKOJNOG SINANA SAKIĆA, UCVILJENA UDOVICA OPTUŽILA NJEGOVOG SINA Sada se oglasio on, neće joj biti DOBRO kada čuje!

Kuća porodice Sakić u Loznici, gdje je izbio požar vodi se na udovicu pokojnog pjevača Sinana Sakića, Sabinu Sakić.

2215601-loznica-velika-ssteta-ff

Sabina Sakić je, čim je čula šta se dogodilo, došla na lice mjesta. Nešto kasnije, Sabina Sakić navodno je podnijela je krivičnu prijavu protiv Rašida Sakića, sina Sinana Sakića iz prvog braka, zbog sumnje da je podmetnuo požar u njihovoj porodičnoj kući u Loznici.

1583661-combo1-copy-ff

Sinanova udovica se navodno kratko javila na telefon, rekavši da je u policiji, te da je istina da je podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je upravo Rašid odgovoran za požar koji od jutros tinja u njihovoj kući. Sada se oglasio i drugi sin Sinana Sakića – Alen.

“Zašto me svi pitaju šta se dešava sa kućom? Kojom kućom? Stvarno ne znam o čemu pričate”, rekao je prvo Alen, a onda je nastavio:

1753243-5454-ff

“Nisam se čuo sa Sabinom niti želim da se čujem sa bilo kim jer ću samo da se nerviram i znam da će biti problema ako budem nešto pričao. Još jednom ponavljam, ja o tome ništa ne znam.”

Novi.ba/Kurir

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  "VAŠ NEPRIJATELJ NIJE KORONA VIRUS NEGO..." SRPSKI DOKTORI DALI PREPORUKE: Evo kako da ojačate imunitet, OVU NAMIRNICU ODMAH BACITE!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*