POZNATA GLUMICA OTKRIVA:Ušao je u sobu i silovao me bez zaštite plakala sam….

POZNATA GLUMICA i manekenka Nataša Malte, poznata po ulogama u filmovima “Elektra” i “Kuća debele mame 2”, optužila je holivudskog producenta Harvija Vajnstina da ju je silovao u njenoj hotelskoj sobi posle dodela nagrada BAFTA 2008. godine.
Vajnstin je navodno uleteo u hotelsku sobu i počeo da masturbira pred njom. Nabrojao joj je imena svih slavnih glumica s kojima je navodno spavao i zatim je silovao. Nataša kaže da ga je molila da prestane, ali on se nije obazirao.

– Rekao je da su sve glumice koje su spavale s njim sada tamo gde jesu zahvaljujući njemu. Rekao je da su mu sve dobitnice Oskara morale zahvaliti jer su zahvaljujući njemu dobile tu nagradu – tvrdi Nataša.
Nije imao kondom, a glumica tvrdi da je zatim izvadio pe*is iz nje, nastavio da masturbira dok nije svršio i onda otišao iz sobe. Nedugo posle toga nazvao ju je i pozvao na audiciju za film “Devet”, na što je ona pristala jer je, kako tvrdi, jako htela ulogu u tom filmu.

Posle audicije POZNATA GLUMICA je bila uverena da je dobila jednu od manjih uloga u filmu i počela je da se nalazi s učiteljima plesa i pevanja. Nakon toga, Vajnstin ju je pozvao da se ponovo nađe s njim, uverivši je da će s njima biti i njegova asistentkinja.

Kad je mlada glumica stigla na mesto sastanka, žena za koju je Vajnstin tvrdio da mu je asistentkinja je počela oralno da ga zadovoljava, a on je Natašu pozvao da im se pridruži u seksu utroje.

– Posle toga sam ga pozvala telefonom i izvikala se na njega. Rekla sam mu da ta uloga nije vredna onoga što je on tražio od mene. Bio je besan, nazvao me nezahvalnicom i rekao da mi je dao neverojatnu priliku – rekla je  POZNATA GLUMICA koja je na kraju odustala od uloge u “Devet”.

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *