POZNATA PJEVAČICA stolicom gađala VODITELJKU DUŠICU: Svi u studiju skočili, OBEZBJEĐENJE HITNO INTERVENISALO! (FOTO)

Rijaliti programi mnogima služe kako bi se proslavili, a isto tako i onima kojima je slava opala da je uspiju ponovo vratiti. Zbog toga su ljudi spremni da urade mnogo toga, a sve kako bi privukli što veću pažnju na sebe. U ovim programima je najbolja stvar za uspijeh svađa, skandal i drama. Međutim, takve stvari se ne zadržavaju samo tokom boravka u zatvorenom prostoru, već prelaze i napolje.

Zorica Marković je jedna od najpoznatijih žena kada su u pitanju ovakve stvari. Ona je stekla nova prijatljstva, neka je zauvijek izgubila, a istotako je dobila i šansu da se sa nekima suoči uživo. Ona je poznata po tome da uvijek kaže sve što joj leži na srcu bez obzira šta o njoj neko misli.

Ona je otvoreno pokazivala animozitet prema Vesni Vukelić Vendi, koja je jednom prilikom gostovala kod Dušice Jakovljević. U publici je bila Zorica, koja je počela da pravi haos. Polila je Vendi vodom. Nakon toga je izbila velika tuča, u kojoj su jedna drugu gađale stolicama. Na kraju je obezbjeđenje bilo primorano da reaguje.

IZVOR:DOBARDAN.INFO

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  Stigle nove zastrašujuće informacije o zdravstvenom stanju Čedomira Jovanovića, ovo nije ni malo dobro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*