PRVI SIMPTOM OPASNE BOLESTI SE POJAVLJUJE NA RUKAMA, NIJE BEZAZLENO – OVAKO GA MOŽETE PREPOZNATI: Obratite pažnju na ove promjene -

PRVI SIMPTOM OPASNE BOLESTI SE POJAVLJUJE NA RUKAMA, NIJE BEZAZLENO – OVAKO GA MOŽETE PREPOZNATI: Obratite pažnju na ove promjene

Jedan od najkorisnijih dijelova tijela su šake. Podižemo i spuštamo stvari, rukujemo se, prljamo ih. Mnogi o njim ne vode računa kako bi trebali.

Suhe pukotine na šakama

Iako je normalno da ruke sa vremena na vrijeme potanu suhe usljed stalne upotrebe balzama, ponekad se ta suha koža opire i upotrebom losiona i krema. U ovom slučaju bi bilo poželjno da posjetite doktora. Suha koža na nadlancima i mjetima koja su izgubila boju mogu da budu pokazatelji ozbiljnih problema.

Natekle ruke

Ova opasna bolest je poznata po tome da pravi promjene u cijelom tijelu, i ukoliko primjetite bilo šta čudno, odma posjetite ljekara. Ukoliko vam natiču šake ili se nadimaju, istog trenutka potražite stručnu pomoć.

Bol u rukama

Ako bez ikakvog razloga osjećate bol u rukama, to može biti jedan od simptoma opasne bolesti. On uzrokuje bol u različitim organima, uključujući i šake. Ova bolest se može manifesotavit kroz bol u šakama na potpuno drugom dijelu tijela.

IZVOR:TPORTAL.HR

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  BILA DEBELA I RUŽNA, IZBACILA SAMO JEDNU NAMIRNICU IZ ISHRANE: Istopila SALO i pretvorila se u holivudsku ljepoticu!

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *