RADMILA(38)”ŽELIM PRIJATELJSTVO I DRUŽENJE JAVITE MI SE”

Interesi:
Volim šivati ​​odjeću, crtam skice i crteže. Volim kuhati, posebno kolače. Kao dijete bavio sam se plesom. Završila sam umjetničku školu. Maštam otvoriti vlastitu umjetničku školu. Sada me zanima poslovno modeliranje. Sudjelovao sam u mnogim emisijama, promocijama, natjecanjima i tv programima. Vjerujem da nam poslovni modeli trebaju ne samo glupe djevojke. Žena koja zna kako ići, zadržati njegovo držanje i ponašati se kao dama vrlo je rijetka. Kao model održavam se u formi, uvijek se trudim zračiti radošću i ljepotom oko sebe. Slobodno vrijeme volim provoditi s obitelji i psom. Volim ići na umjetničke izložbe koje se održavaju u mom ili u obližnjim gradovima. Volim učiti i čitati književnost 20. stoljeća. Čitao sam takve pisce kao što su: R. Musil, F. Kaffka, W. Faulkner, Camus, Robert Plomin, L. Berkowitz, Anna Freud i sjajne misli njezina oca Sigmunda Freuda. Nedavno sam pročitao njegova tajna pisma sestri njegove supruge, koja su mogla biti otvorena tek nakon 2000.

Samoopis:
Vrlo sam uporan, svrhovit, samouvjeren, ponekad naivan s poštovanjem prema voljenom narodu. Ja sam društven, volim djecu. Pokušavam školovati i podučavati svog mlađeg brata. Točna sam i ne volim kad ljudi kasne. Ponekad mogu oštro reagirati na loše vijesti. Najdraže boje su mi ružičasta, crna, bijela. Ne volim crvenu. Kad sam bila dijete, baka je do danas kupila previše crvenih stvari, čak i kad me bilo tko snimajući nosi nešto crveno. Što se glazbe tiče, volim klasičnu glazbu, kao i jazz, indie, rock i mnoge druge stilove.

Radmila traži:
Zaista cijenim kad čovjek zna kako se drži za ruke. Trebao bi biti dobrodušan, voljeti životinje, djecu, trebao bi ići sa mnom na kulturna događanja, obraćati pažnju ne samo na svoj posao već i na mene, čovjeka koji se spreman potpuno mi se posvetiti.

PROČITAJTE I OVO:  Obratite pažnju na video: Ovako se širi virus

IZVOR:LJUBAVNISPOJ.INFO

Facebook Comments

COMMENT

  • Živim u tuzli ako si za doci

  • Please Post Your Comments & Reviews

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *