RADOSAVA(38)# ŽELIM PRONAĆI DRUŽENJE I VEZU JAVITE SE”

Interesi:
Od mladosti volim ples na pilonu! Oduvijek sam smatrao da je ovakav ples pun energije, živosti i strasti! Sada, kako sam malo odrastao – napokon sam ostvario svoj san. Sad mogu reći da sam profesionalna plesačica. Obično, nakon plesa i opterećenja tijela navečer, radim jogu. Pomaže mi da se opustim i budem sama sa sobom i svojim tijelom!

Samoopis:
Vesela sam i energična osoba. Okružim se ljudima koji me nadahnjuju. Vjerujem da se uvijek moram razvijati i težiti najboljem. Imam puno planova i snova za svoj život. Mogu reći da sam vrlo odlučan i postižem svoje ciljeve jer razočaranje i neuspjeh nisu za mene! Uvijek sam otvorena i spremna za nova poznanstva.

Radosava traži:
Ovdje sam kako bih pronašao pravu, iskrenu ljubav. Najviše od svega cijenim inteligenciju i mudrost kod muškaraca. Svog čovjeka vidim kao pouzdanog, vjernog i razumijevajućeg, s kojim sam spremna ići na krajeve zemlje!

IZVOR:LJUBAVNISPOJ.INFO

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  OVO JE PRVA SUPRUGA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Krije je kao zmija noge, DUPLO LJEPŠA OD JOVANE! Auuu crni Željko, PA GDJE SU TI OČI BILE? (FOTO)

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *