RAZVEDENA sam ii volim razmjenu slika i dopisivanje,Javite mi se za druženje

Interesi:
Putovanja, priroda, ples, šetnje, čitanje, fotografija, kino, musuem, glazba, kuhanje, umjetnost.

lIČNI_Opis:
Volim izgledati elegantno, ali volim i casual stil. Volim sve lijepo i harmonično. Ljubazna sam i jednostavna osoba, ali imam snažan karakter i ponekad mogu biti malo tvrdoglava, ali to je život i nitko nije savršen. Moj san je voljeti, graditi jaku obitelj, putovati na zanimljiva mjesta u svijetu. Obitelj mi je na prvom mjestu. Obitelj se treba temeljiti na povjerenju jedni drugima, međusobnom razumijevanju i zajedničkim interesima, tada neće biti svađa i varanja. Radije provodim svoje slobodno vrijeme s ljudima u čijem društvu uvijek uživam. Volim lijepo razgovarati, opustiti se u dobrom društvu.

Marina traži:
Vrlo sam ozbiljna da nađem svog muškarca. Želim se zaljubiti. Moramo voljeti iste stvari i imati iste hobije. Želim upoznati posebnog muškarca za romantiku, prijateljstvo i brak. Želim imati snažnog, zanimljivog i modernog muškarca, s dobrim smislom za humor, čovjeka koji ima dobro i brižno srce, onoga koji me može voljeti i iznenaditi. Netko čije me ponašanje čini ponosnim što ga nazivam svojim mužem. Želim uživati ​​sa svojim drugim dijelom. Želim vidjeti njegov osmijeh i sretne oči! Učinit ću sve što je moguće za ovo! Želim odnos koji se temelji na povjerenju, poštovanju, iskrenosti, razumijevanju i ljubavi.

Da biste bili sigurni sa kim se upoznajete i želite vidjeti, mi Vam savjetujemo da dobro povedete računa sa kim stupaste u bilo kakav odnos.

Za upoznavanje i pronalazak prave osobe za sebe, ako želite, možete slijediti smjernice ispod.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA
Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.
AUTOR
Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: vezeipartnerikontakt@gmail.com

PROČITAJTE I OVO:  -Ja sam Žana, imam 42 godine, U BRAKU SAM ali ŽELIM PRONAĆI NEKOGA ZA VEZU -

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Ukoliko želite možete ostaviti i svoje kontakt podatke u komentarima na sajtu!

Facebook Comments

2 thoughts on “RAZVEDENA sam ii volim razmjenu slika i dopisivanje,Javite mi se za druženje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *