Razvedena sam muž me ostavlja samu,trazim prijatelja:Javite mi se da razmjenimo slike

interesi:
Imam puno različitih hobija. Aktivna sam i atletski građena dama. Uvijek se trudim biti u dobroj formi. Bavim se različitim vrstama sporta, volim plesati, bavim se sportom, čitam, crtam.

Lični-Opis:
Ja sam ljubazna, iskrena i otvorena dama. Imam smiren karakter, ali istodobno nikad ne sjedim na mjestu. Zaista uživam u razgovoru s različitim ljudima, volim od svih naučiti nešto novo. Bavim se samoobrazovanjem i samorazvojem. Vjerujem da žena treba biti obrazovana i zanimljiva. Po zanimanju sam psiholog, jako volim svoju profesiju, ali više mi treba za život i komunikaciju s ljudima. Radim na modnom polju, tražim nova, lijepa lica. Volim aktivno putovati i provoditi vrijeme. Lako mogu naći zajednički jezik s novim ljudima i volim čitati knjige.

Vladislava traži:
Ne tražim savršenog muškarca. Prije svega, moj bi čovjek trebao biti on onaj jedini za mene . Ne volim kad se ljudi pretvaraju i igraju neku ulogu. Cijenim iskrenost, ljubav, brigu, vjernost. Volila bih da moj muškarac ima obiteljske vrijednosti i smisao za humor.

Da biste bili sigurni sa kim se upoznajete i želite vidjeti, mi Vam savjetujemo da dobro povedete računa sa kim stupaste u bilo kakav odnos.

Za upoznavanje i pronalazak prave osobe za sebe, ako želite, možete slijediti smjernice ispod.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA
Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.
AUTOR
Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: vezeipartnerikontakt@gmail.com

PROČITAJTE I OVO:  Zgodna Borka (53 godine) ŽELI DA SE DOPISUJE I UPOZNA PREKO KAMERE kako bi OSTVARILA VEZU

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Ukoliko želite možete ostaviti i svoje kontakt podatke u komentarima na sajtu!

Facebook Comments

One thought on “Razvedena sam muž me ostavlja samu,trazim prijatelja:Javite mi se da razmjenimo slike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *