SANDRA(41)#ŽELIM PRONAĆI DRUŽENJE I LJUBAV:JAVITE SE”

Interesi:
Studiranje, čitanje, glazba, umjetnost, putovanja, aktivan stil života. Vrlo sam laka osoba, volim komunicirati s ljudima i upoznavati nove kulture i običaje.

Samoopis:
Ja sam vrlo draga i puna ljubavi žena. Prilično mladi da se još uvijek nadaju pravoj istinskoj ljubavi i dovoljno mudri da mogu cijeniti i poštovati tu ljubav. Vrlo sam draga, ljubavna i privržena osoba, vrlo dajem i volim. Moj životni prioritet je imati dobre stabilne odnose, pune ljubavi i strasti. Želim imati vrlo tradicionalnu obitelj! Znam da ljubav čini život cjelovitim i nije važno što imate u životu, bez ljubavi ne može biti pune sreće. Volim se smiješiti i imam dobar smisao za humor. Želim se posvetiti sebi, svom životu i svojim ciljevima samo svom čovjeku.

Sandra traži:
Tražim muškarca koji se prema svojoj ženi može odnositi s ljubavlju i poštovanjem. Želim upoznati zrelog muškarca koji je stariji od mene i razumije i zna što želi. Želim voljeti i biti voljena.

IZVOR:LJUBAVNISPOJ.INFO

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  Mlađa kćerka SUZANE MANČIĆ zaprepastila sve svojim izgledom: Nije ni čudo što se krije od javnosti kad liči na OVO – I majka je krije od svih (FOTO)

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *