Savjeti za korake poslije duge veze

Savjeti za korake poslije duge veze

Pročitajte:

Poslije duge veze prvi koraci svima teški.

Nakon što ga prebolite, dolazi vrijeme povratka na scenu. Pretvorite se u seksepilnu zavodnicu i prepustite se igri zavođenja.

Prije povratka u igru zavođenja odvojite vrijeme za filtriranje osjećaja koje još uvijek imate prema bivšem ljubavniku. Jer najlošije što možete učiniti jest da u novu vezu donesete gomilu negativnih osjećaja.

Nemojte zadržavati osjećaje, ali isto tako nemojte žuriti s novom vezom, bez da ste sigurni kako ste za nju stvarno spremni. Plačite ako vam se plače. Priuštite si sladoled ili čokoladu, pa i put do mora, sve je to opravdano ako u određenom trenutku pomislite kako bi vam to moglo pomoći u opuštanju.

Osjećate li se usamljeno, nabavite psa ili neku životinju i radite baš ono što vas veseli. Nemojte se zatvarati u sobu, već se posvetite dobrom i pozitivnom društvu. Tuga će nestati prije ili kasnije, a vi ćete ponovno biti spremni živjeti bez sivog oblaka iznad glave.

S uspomenama na sigurno!

Nikome nije privlačno lice žalosnih očiju sa zgrčenom grimasom. Usne razvucite u osmijeh i žarite pozitivnom energijom. Iz ormara izvucite odjeću u kojoj se osjećate seksepilno.

Muškarcima nametnite svoje adute, pokažite svoje seksi noge i zavodljivi dekolte. Pozovite prijatelje i odlazite na zabave. Naručite svoje najdraže piće i upoznajte nove ljude. Na noćni izlazak krenite onamo tamo gdje se nećete opterećivati mislima o bivšem partneru. Budite kraljica večeri i zabavite se do ranih jutarnjih sati.

Nemojte svijetom hodati zatvorenih očiju. Osvrnite se oko sebe i uvidjet ćete kako vaš bivši nije bio jedina osoba na svijetu. Najveća greška, koju možete učiniti nakon što se raspala vaša dugotrajna veza, je da naokolo tražite nekoga tko će biti upravo takav kakva je bila vaša bivša ljubav.

Zaronite u nova poznanstva i ono što će vam moći ponuditi netko tko je drugačiji. Pa i seks s novom osobom biti će drugačiji. Za neke će to predstavljati katastrofu, dok će za druge takav novi seks predstavljati novo, uznemiravajuće iskustvo. Često, nakon tolikih godina prepuštanje vlastitog tijela nekom drugom može biti neobično, ali uz poštenu dozu strasti brzo ćete otkriti nove horizonte.

Kada ste jednom završili s osjećajima, završite i sa sjećanjima. Uspomene nije potrebno zauvijek odbaciti, jednostavno ih privremeno pohranite u ormar, podrum ili bilo koje mjesto na kojem ih nećete neprestano viđati.

Tako ćete se s njima moći obračunati i kasnije, kada god vam do toga bude stalo. Uživajte u sadašnjosti i od nje učinite najviše što se može. Ako vam misli i dalje povremeno bježe na trenutke provedene s bivšim partnerom svoje slobodno vrijeme ispunite raznim djelatnostima.

Pozz!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

error: Content is protected !!