Selma iz ZENICE traži nekog za upoznavanje:Volim razmjenu slika,javite mi se!

interesi:

Ja sam kreativna osoba. Volim pisati pjesme i crtati. Inspiraciju mogu pronaći čak i u jednostavnim stvarima. Volim igrati stolni tenis, uživati ​​u aktivnostima na otvorenom, večernjem trčanju na svježem zraku.

Lični-Opis:

Imam mnogo volje i veoma  sam i aktivna. Volim putovati. Ja sam šminkerka, volim pisati pjesme, fotografirati prekrasne fotografije. Imam kćer, slatka je i znatiželjna, poput mene. Otvorena sam i vesela. Volim kuhati i eksperimentirati u svemu. Spontana sam i zabavna.

Selma  traži:

Trebam vrijednog , ljubaznogi pažljivog čovjeka koji će dijeliti moje interese, s kojim ce mi biti lijepo možemo putovati, smijati se bez razloga i uživati ​​u svakom danu. Cijenim upornost kod muškaraca. Želim vidjeti brižnog muškarca, s smislom za humor pored sebe.

Da biste bili sigruni sa kim se upoznajete i želite vidjeti, mi Vam savjetujemo da dobro povedete računa sa kim stupaste u bilo kakav odnos.

Za upoznavanje i pronalazak prave osobe za sebe, ako želite, možete slijediti smjernice ispod.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.
AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: vezeipartnerikontakt@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

PROČITAJTE I OVO:  -Ja sam Žana, imam 42 godine, U BRAKU SAM ali ŽELIM PRONAĆI NEKOGA ZA VEZU -

Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Ukoliko želite možete ostaviti i svoje kontakt podatke u komentarima na sajtu!

Facebook Comments

2 thoughts on “Selma iz ZENICE traži nekog za upoznavanje:Volim razmjenu slika,javite mi se!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *