Situacije kada možete malo lagati ženske

Situacije kada možete malo lagati ženske

Obavijest:

Laganje nije dobro i kao takvo može stvoriti probleme svakom tko se njima koristi malo češće. Međutim postoje situacije kada je jednostavno najbolje upotrijebiti laž kako druga osoba ne bi bila povrijeđena!

Se*sualni život:

Još jedna od crvenih zona. Često crvenija od bivših ljubavi. Vaša seksualna iskustva i broj seksualnih partnerica. Naravno sve ovisi o tome koliko je taj popis – duži ili kraći. Možda je bolje ublažiti istinu i smanjiti taj ogromni popis, jer u protivnom možete riskirati da nova cura postane nesigurna u krevetu, vjerujući da vi imate puno više iskustva.

Njen fizički izgled:

Žene često propitkuju svoje muškarce o njihovim stvarnim i nestvarnim nakupljenim kilogramima, opsegu struka, grudi, stražnjice i svega ostalog. Ovdje budite oprezni. Žene često postavljaju to pitanje kako biste im podigli samopouzdanje. Ona pita je li se udebljala, vi kažete ne. Ako se i ja puno udebljala, nemojte joj to reći izravnim riječima nego uljepšate istinu kako bi djelovala manje bolno.

Njene prijateljice:

Svojoj dragoj nemojte nikad priznati da vam je njena najbolja prijateljica zgodna i da ima bolje grudi od nje. Svoje prljave maštarije ostavite za sebe. Naravno nemojte je ni blatiti, ali u svakom slučaju – vaša draga je bolja od svih svojih frendica.

Njena mama:

Ako je vaša draga uistinu povezana sa svojom mamom, budite blagi kada su komentari na njen račun u pitanju. Uvijek je bolje ostati u dobrim odnosima s njenom mamom, nego svojoj dragoj izraziti iskreno mišljenje.

Bivše ljubavi:

Jedna od najškakljivijih tema s novom curom su sve one koje su bile prije nje. Svatko od nas ima svoju ljubavnu prošlost, netko malo kraću, netko malo dužu. Nekome je slomljeno srce, a netko je slamao srca.

Ako je iza vas gadan prekid na kojem ste se uistinu ponašali kao zadnji kreten, nemojte novoj curi detaljno prepričavati svoje velebno ponašanje. Isto tako ona ne mora baš znati da ste mjesecima bili u depresiji i plakali nad vlastitom sudbinom nakon što vas je bivša ostavila.

Upakirajte lijepo svoju ljubavnu prošlost. To naravno ne znači da skrivate stvari, ali pogotovo u početku veze se prošle ljubavi trebaju što manje spominjati.

Pozdrav!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

error: Content is protected !!