Slikao se polugo, pa pokušao da NAMAMI ŽENE: A onda je jedna od njih primetila DETALJ IZA NJEGA zbog kojeg se svima GADI

Pripadnice lepšeg pola su se zgrozile
Jedan muškarac je okačio sliku i ispozirao, ali je jednu stvar zaboravio da ukloni iz kadra i ljudima se povraća od njega.
institucijama imati prednost nad latinicom, kazne i do milion dinara
Muškarac koji traži zabavu sa strane nije ništa novo. Ovaj čovek, koji se predstavio samo kao P. rešio je da zabavu sa strane potraži na Tinderu, sajtu za spajanje ljudi.

– Oženjen, sam kod kuće večeras, tražim gošću sa kojom ću popiti vino, pivo i nešto više. Izvinjavam se što nema slika lica, previše je rizično ali zainteresovanim ženama šaljem u inboks. Smešten sam u severnom delu Dablina – napisao je uz sliku na kojoj je skinuo majicu.

Možda je mislio da je lukav što krije “detalje” poput lica, ili skida burmu krijući se tako od žene, ali zato je ostavio na uvid kolevku svog deteta svim zainteresovanim damama.

Reakcije potencijalnih zainteresovanih su prilično očekivane.

– Da, radije bih ostala singl doživotno.

– Gospode, koliko ljudi mogu da budu odvratni.

– Znate šta, sad uviđam da singl život uopšte nije loš.

Tako ga komentarišu žene, a mi se kladimo da je te večeri u kojoj je bio sam kod kuće i ostao sam. A kako se oseća žena koja je na internetu saznala da je muž vara ne smemo ni da pomislimo.
IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *