Srpkinju UJEO KONJ u Sutomoru dok se vraćala sa plaže?! LETOVANJE SE PRETVORILO U KOŠMAR

– Vraćala sam se sa plaže Štrbina. Na livadi je bilo nekoliko konja. Jedan Rus je išao ispred mene, prišao konju, pomilovao životinju i prošao. Prošla sam i ja, međutim, iznenada sam osetila kao neki udarac od pozadi, neprijatan i jak bol u predelu leđa. U momentu nisam znala šta me snašlo. Instiktivno sam rukom dohvatila bolno mesto. Na prstima su ostali tragovi krvi. Ujeo me konj – prepričala je žena nesvakidašnju situaciju i dodala da se odmah obratila lekaru.

Prisutni u domu zdravlja su je gledali sa nevericom.

– Kad sam se požalila, većina ljudi me gledala sa nevericom, a neki su se i nasmejali. Meni do smeha nije – kaže žena dodajući da u Sutomoru ima mnogo pasa lutalica i krupne stoke.

Neimenovana žena je iz Srbije, a godinama letuje u Sutomoru gde ima kuću.

– Moj odmor pretvorio se u odlazak lekarima – priča očajna srednjovečna žena.

U Domu zdravlja Bar je potvrđeno da je ženu ujeo konj. Dostavili su izveštaj lekara veterinarskoj inspekciji.

– Konj nije nađen. Na osnovu pregleda konja utvrđuje se terapija koju žena treba da primi – kazali su u Domu zdravlja Bar.

Veterinari tvrde da je retkost da konj ujede, ali se dešava. Konji mogu da obole i od besnila, ali poslednjih godina veterinari nisu zabeležili takav slučaj.

Između Sutomora i Čanja nalaze se divlje plaže Štrbina i Maljevik. Netaknuta priroda, šljunkovite plaže, biserno čista voda, kao i lekoviti blato razlozi su zbog kojih se dolazi u ove uvale. Ipak, prisustvo čopora i krda stoke nije atrakcija već predstavlja rizik.

IZVOR;SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  ŽELJKO MITROVIĆ OTKRIO SVE! Sergej me je MOLIO i PLAKAO da POBEGNE IZ ZEMLJE, zato sam ga vodio KOD VUČIĆA (VIDEO)

Author: admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *