SUZANA ZGROZILA I GOSTE I PRODUKCIJU U STUDIJU: Probala sam, pa šta, KAJALA BIH SE DA NISAM! Ovi detalji nikom nisu trebali (VIDEO)

Poznatu pjevačicu Suzanu Mančić svi znaju kao “loto djevojku”, a kako i ne bi kada je ona ovu profesiju dovela na jedan novi nivo. Suzana je pored svoje ljepote imala “ono nešto”. Neke od najvećih moćnika je uspjela zavesti, te se dosa pričalo o njenim vezama, a mnogi su sanjali da je imaju.

Ova popularna pjevačica je mogla birati kojeg god muškarca želi. Međutim, svoje srce je dala Nebojši Kuniću, bubnjaru kojeg je navodno ona zaposlila. Suzana sa Nebojšom ima dvije kćerke, međutim njihova ljubav nije bila toliko uspješna, tako da su se nakon određenog vremena i razveli.

Ali ipak, pored svega, Suzana je svoju sreću pronašla pored grčkog biznismena. Tokom Grandovog specijala, Siniša Medić voditelj, upitao ju je koju je najskuplju kafu pila u životu. Kazao je: “jedno sam ti došao i ti si mi nudila napitak od mace”. Suzana je tada objasnila da su to “specijalne životinjice” a ne mace. Suzana kaže da bi se pokajala da nije probala to.

IZVOR:CENZURISANO.INFO

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  SUPRUGA POLICAJCA MONSTRUMA ZGROŽENA, RAZVODI SE : Evo šta je poručila poslije ubistva Džordža Flojda

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*