"SVI SMO SE ZARAZILI, ALI NISAM KAŠLJALA", ISPOVIJEST ŽENE KOJA SE OPORAVILA OD KORONA VIRUSA: Svijetu poslala SNAŽNU PORUKU -

“SVI SMO SE ZARAZILI, ALI NISAM KAŠLJALA”, ISPOVIJEST ŽENE KOJA SE OPORAVILA OD KORONA VIRUSA: Svijetu poslala SNAŽNU PORUKU

Elizabet Šnajder (37) iz Sijetla koja se oporavila od infekcije korona virusom u intervjuu za “CNN” poslala je poruku ljudima koji su testirani pozitivno na virus i podijelila svoju priču.

“Prva velika stvar koju želim svima da kažem je – molim vas ne paničite. Ako ste zdravi, mladi i vodite računa o sebi kad se razbolite, oporavićete se. Verujem u to. Ja sam živi dokaz”, rekla je Elizabet u uživo uključenju televizije “CNN”.

Elizabet je jedan od 457 potvrđenih slučajeva u državi Vašington. Ona je opisala početak bolesti. Simptomi su bili – umor, bol u mišićima, glavobolja i povišena temperatura.

Mislila je da će je popodnevno spavanje oporaviti, ali se probudila sa visokom temperaturom. Elizabet nije imala kašalj, nisi kratak dah, niti bilo kakvih respiratornih problema. Ona i grupa prijatelja su se razboljeli u isto vreme nakon kućne žurke na kojoj su svi bili.

sszenakorona

“Ono što je sve frustiralo je to što ne možemo svi da se tesitramo na korona virus, neki ljekari nisu čak ni predlagali testiranje” rekla je ona.

Amerika je trenutno u problemu zbog nestašice i smanjene mogućnosti testiranja na korona virus. Predsjednik Donald Tramp treba u petak da se sastane sa glavnim direktorima laboratorijskih kompanija kako bi razgovarali o povećanju broja dostupnih testiranja na korona virus.

 

IZVOR:TNTPORTAL.BA

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  Ispovest dana: moj muž zna da imam ljubavnika I da ga varam. Taj dan me pratio do stana mog ljubavnika I ubrzo nakon što smo počeli…

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *