Svi ste čuli za BABU VANGU i njena čuvena proročanstva, a ovo su informacije o njenom PRAVOM IDENTITETU!

Prema navodima bugarskih medija, mnogi smatraju da je pravi datum rođenja Babe Vange 31. januar, a ne 3. oktobar kako piše u zvaničnim dokumentima. Pavel Kiprov iz sela Černiče tvrdi da se Vanga rodila tokom zime.

– Ona se rodila u Strumici 31. januara. To tvrdim sa velikom sigurnošću, jer mi je sama Vanga pričala o tome – rekao je Kiprov.

Sa druge strane, predsednik fonda “Vanga” Ivan Dramov, apsolutno je uveren da se proročica rodila 3. oktobra. U pasošima koje je dobila 1953. i 1995. godine kao datum rođenja upravo piše 3. oktobar.

– Dugo će se još raspravljati o datumu mog rođenja – rekla je Baba Vanga svojevremeno, što se ispostavilo kao još jedno njeno proročanstvo koje se ostvarilo, piše “Trud” u publikaciji posvećenoj obeležavanju dana Vanginog rođenja.

Gubitak vida i vidovitost Vangelija Pandeva Gušterova, u celom svetu poznata kao Baba Vanga, izgubila je vid kao dvanaestogodišnje dete, ali ga je, izgleda, nadoknadila „duhovnim“ vidom. Veruje se da joj je upravo to omogućilo da može da vidi budućnost. Konkretno, u njen proročki dar su imali prilike da se uvere i glumac Vjačeslav Tihonov, živopisac Svjatoslav Rerih, akademik Natalija Behtjoreva, pesnik Sergej Mihalkov i na desetine drugih ljudi koji su imali čast da je posete.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  Godinama je bio okovan ledom! Pojavio se MISTERIOZNI OBJEKAT nakon otopljavanja, niko ne zna šta je!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *