TARA(44)”ŽELIM LJUBAV I DRUŽENJE JAVITE MI SE NA FACEBOOK” -

TARA(44)”ŽELIM LJUBAV I DRUŽENJE JAVITE MI SE NA FACEBOOK”

interesi:
Volim pjevati! Pjevanje je moj hobi, koji sam i učinio svojim poslom! Volim putovati, provoditi slobodno vrijeme u aktivnostima – volim planinariti u planinama ili igrati odbojku na plaži tijekom ljeta. Dobra sam domaćica i znam dobro kuhati.

Samoopis:
Sebe vidim kao društvenu, ljubaznu i simpatičnu damu. Lako me je uvrijediti, ali brzo zaboravim i oprostim. Ja sam vrlo ciljno orijentirana osoba. Volim biti prvi u svemu! Također, strastven sam i romantičan! Volim se brinuti o svojim dragim ljudima. Držim svoju riječ i prema drugima se ponašam onako kako bih želio da se prema meni ponašaju. Nisam konfliktna osoba, ali mogu braniti svoje mišljenje. Ne prestajem raditi na sebi, razvijati se kao osoba i stjecati nova znanja u svim sferama života.

Tara traži:
Ja svog muškarca doživljavam kao mudru i zrelu osobu. Razlika u godinama među nama me ne plaši. Vidim to kao prednost za nas u našim odnosima. Mora biti samouvjeren, uravnotežen i odgovoran. Voljela bih da podijeli moju strast putovanja. Voljela bih vidjeti svijet sa svojom voljenom osobom!

IZVOR:LJUBAVNISPOJ.COM

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  BACITE BRIJAČE I TRAKE ZA DEPILACIJU: Uz ovo dlake neće rasti, TREBA VAM SAMO JEDAN SASTOJAK!

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *