TIJANINA ISPOVEST: Na novogodišnjim žurkama u Beogradu bogataši imaju se*s, a ja dobijem ozbiljnu lovu

Striptizeta otkriva stvari o kojima se do sada samo šuškalo.

Ona ne razmišlja dan pred doček Nove s kim će, kuda i kako. Ima 23 godine, kaže da se zove Tijana i da je rođena Dorćolka. Striptizom je počela da se bavi preko najboljeg druga Srkija koji je, evo već treću godinu, u Frankfurtu.

Ove devojke koje, praveći društvo biznismenima zarađuju ogroman novac kažu da oni često ne žele samo seks i da im basnoslovne honorare ostavljaju i za usluge drugačijeg tipa . I Natalija se bavi najstarijim zanatom, a kako sve to izgleda za praznike i zašto za Božić ne uzima novac za svoje usluge pročitajte

– Da krenemo od onih pristojnih žurki, koje se odvijaju u kostimima od tri soma, pod maskama kakve ko uspe da izbunari u novogodišnjim onlajn prodavnicama. Nema, bre, nekog naročitog se*sa. Ne da ja znam. A, ja sam na takvim žurkama uglavnom odrađivala svoje, obično na nekom improvizovanom podijumu u velikom salonu, tako da pravo da vam kažem, i ne znam šta se tačno odvijalo po spavaćim sobama na spratu. Zbog sitne love na ovima me niko ne pipa! Mogu da gledaju u paru kol’ko oće, ali nema zezanja za soma evra. Obično odem do jedan, a da li oni posle toga podivljaju ne znam. Organizuju ih sinovi sitnih kriminalaca koji će jednom postati face, samo se još ne zna kad… To su ti one vikendice nadomak Beograda s lavovima na kapiji. Cirka se jeftini alkohol i klopa klasična seljačka klopa – počinje priču ova devojka, piše Telegraf.

Ne bave se samo devojke ovim zanatom. Ova dva muškarca su neverovatno uspešna u zadovoljavanju žena a nećete poverovati koliko novca im to donosi.

Na te žurke Tijana ide sama, jer zna da nema čega da se boji. Ipak, kako kaže postoje i drugačije žurke na koje ide sa dva telohranitelja.

– To su u stvari moja dva “brata”. Oni se brinu da stvari ne izmaknu kontroli. Nova godina se u ovoj režiji dočekuje u nekoj od bogataških vila koje se izdaju na Dedinju, Senjaku ili Vračaru. Vlasnici ne smeju da pričaju o izdavanju, a za veče dobiju u proseku oko 5.000 evra, iako iznos dosta zavisi od toga ko se s kim zna. I ja dobijem ozbiljniju lovu. Brate, i zaslužujem kad sam njihova do jutra. Ovde nema krkanja. To se podrazumeva da su puniše odradile s ženama kod kuće. Ovamo dolaze sa iznajmljenim sponzorušama s kojima otvaraju veče uz narkotike, stimulativna sredstva, “Metuzalem” i “kubanke” – objašnjava ona.

Ona je i opisala kako izgleda jedna takva novogodišnja noć:

– Jednu Novu sam tamo provela s ovima što vole da “svingerišu”. Sve je na dobrovoljnoj bazi i vidi se da se znaju od ranije. Tu su ti uglavnom gastosi, koji su sebe pootkrivali u inostranstvu. Pravo da ti kažem, one od 20-ak godina i nekako razumem, ali one matorce od 50 – to mi je bljak! Čula sam da ovakvih parova ima na stotine, a pouzdano mogu da ti kažem da izlaske po specijalizovanimbeogradskim klubovima plaćaju po dvadesetak evra. Nova je “za dž”. Ovima ne trebaju nikakvi stimulansi. Oni su ti raspoloženi za ono po šta su došli i uz votku… Znaju šta hoće, provedu se (oni to uporno zovu “druženjem”) i sutradan pale kući zagrljeni k’o da se ništa nije desilo.
IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *