TOTALNI HAOS U ZADRUZI! Zbog ovoga svi URLAJU! U dnevnoj sobi, spavaonici, dvorištu! Rasulo! (VIDEO)

Au!

Prvog dana u nedelji stanovnici Bele kuće dobijaju novog vođu, određenu sumu novca koju mogu da iskoriste za kupovinu neophodnih namirnica. Veliki šef je poslao pismo kojim je obavestio zadrugare da se dogovore oko redosleda kojim će kupovati osnovne potrepštine.

Dragi zadrugari, danas ćete kupovati u Zadruzi, ali kako se ne bi napravila gužva, neeophodno je da sada napravite redosled kojim ćete kupvati. Potrebno je da se dogovorite i napravite red jer ćete moći samo dvoje po dvoje da kupuje – vikala je iz sveg glasa Matora.

Zadruga

Zadruga

Jovana Tomić Matora se veoma iznervirala što je njeni cimeri nisu ispoštovali i okupili se da ona pročita pismo, ali to nije sve. Prava pometnja je nastala kada je nekolicina zadrugara već zauzela red kojim će kupovati namirnice, a predvodnik svega ovoga je bio Miki Đuričić koji se istakao da on uvek poslednji kupuje, a sada želi da bude prvi.

Matora je želela da promeni dosadašnje navike pa je na papirićima zapisala imena zadrugara i redosled kojim ih je izvlačila je označavao red kojim će ići da kupuju namirnice.

izvor(srbija.danas)

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  ŽENSKI FAJT U ZADRUZI! Pijane kao zemlja! Ljubila si ga! K**vo! Krezuba! Trojica razdvajaju!(VIDEO)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *