VELJINA LJUBAVNICA ZAŠTIĆEN SVEDOK: Upoznali se pre 6 godina, strogo pazili da ne izlaze zajedno iz zemlje! ČITAJTE U KURIRU

Posle pada Veljka Belivuka i njegovog kriminalnog klana osumnjičena M. R., koja je bila Belivukova devojka šest godina, pristala je na saradnju sa istražiteljima, saznaje Kurir

U okviru akcije policije, tužilaštva i BIA u kojoj je razbijen najjači kriminalni klan u Srbiji uhapšena je i M. R., koja je bila u ljubavnoj vezi sa organizatorom grupe Veljkom Belivukom! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, protiv nje je podneta krivična prijava i ona se sumnjiči da je bila član Belivukove grupe, koja se sumnjiči za otmice, brutalna ubistva, trgovinu drogom, držanje arsenala oružja, kao i pranje para.

Velja Nevolja, Veljko Belivuk

– M. R. ima status osumnjičene i pod istragom je. Od nje je policija zaplenila pet telefona, laptop računare i oni su poslati na veštačenje. Sumnja se da nije učestvovala u likvidacijama, ali da je imala ulogu u prikrivanju novčanih tokova i pranju novca – kaže izvor Kurira.

IZVOR:KURIR.RS

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  SJEKLI GLAVE I TOPILI DJELOVE TIJELA U ŠTEK – VIKENDICAMA STRAVE! Policija otkrila JEZIVE SNIMKE! Napravili su OVU kobnu grešku! (FOTO)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*