VERICA(41)”RAZVEDENA SAM I ŽELIM DRUGU ŠANSU DODAJTE ME NA FACEBOOK”

Interesi:
Nježna sam i krhka dama s velikim unutarnjim svijetom. Imam dobro srce i uvijek pomažem drugima. Dobar sam slušatelj i uvijek ću vam pomoći u pronalaženju dobrih rješenja. Nikad neću odbiti i bit ću vam prijateljica i vaša odana supruga. Jako sam mirna i obožavam poljupce!
Volim ludo kuhati, obožavam bordanje i volim svoju mačku.)

Samoopis:
Uvijek i svugdje pokušavam slijediti moralne vrijednosti koje su mi usadili roditelji. Moji roditelji i prijatelji kažu da sam najljepša dama, možda je to istina?!? Ali mislim da nije toliko važno voljeti sebe. Glavno je voljeti i biti voljen.

Verica traži:
Glavne osobine muškarca kojeg tražim: 1. Sposobnost poštivanja njegovog obećanja. 2. Sposobnost slušanja i objašnjavanja svog stajališta. 3. Da biste poštivali svoje mišljenje i svoj osobni prostor, vjerujte mi. 4. Sposobnost opreza. Svaka žena, čak i ona najjača želi ponekad biti slaba. Muškarac bi se trebao pobrinuti da se i kad je slaba može osjećati ugodno, toplo i ugodno. 5. Sposobnost zadržavanja razgovora. Za mene je to stvarno važno! Moram komunicirati, jer nas to razvija kao osobe, naš odnos i pomaže nam da se učimo iz različitih kutova. 6. Želja da zajedno stvaramo budućnost. Dakle, sve skupa, mislim da je to sposobnost voljenja! I ovo je glavna kvaliteta! I još nešto: nadam se da moj čovjek neće provesti puno vremena ovdje i upoznati me u stvarnom životu.

IZVOR:VESTIOINTERNETUPOZNAVANJU.INFO

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  ANASTASIJA(33)# ŽELIM DOPISIVANJE I UPOZNAVANJE JAVITE SE”

COMMENT

  • Pružiću ti drugu šansu i nadam se da preferiraš mlađe momke. Imam 32 godine.

  • Please Post Your Comments & Reviews

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *