Vijest koja je odjeknula regionom: Evo zašto Saša Matić odlazi od supruge, za 16 godina braka od nje je tražio samo jedno, priča koja srce para

Saša Matić jedan je od pjevača sa naše estradne scene koji može da se pohvali skladnom braku. Oženio je izvjesnu Anđeliju, a nikad ne manjka u njihovom odnosu smijeha i dobre atmosfere.

Ipak, nedavno je pjevač priznao za medije da bi im se odnos narušio i da bi momentalno napustio svoju suprugu, te se ne bi nikad više vratio kad bi to izostalo.

-Supruga i djeca su navikli da zbog posla često izbivam iz kuće i imaju razumijevanja. Trudim se da provedemo zajedno kvalitetno vrijeme kad dođem kući i da se potpuno posvetim porodici. Često me pitaju jesam li kao tata strog ili popuštam, a ja nijedno nisam od to dvoje, jer nikad nisam u kući – rekao je on i odgovorio koja je tajna njegovog lijepog braka.

-Nema tajne. Kod mene ima i ljubavi, razumijevanja i podrške, što je izuzetno važno u svakom odnosu. Ako me pitate da li ja moram da se iskupim jer izbivam iz kuće, ako ćemo pošteno, ne iskupljujem se ni sam sebi.

Kad dođem kući, mora da bude dobra atmosfera, da se slažemo, uživamo i smijemo se, a ako nije tako odmah odem. To je možda sebično, ali je tako. To isto važi i za brak, otišao bih istog trena da je nekad između mene i supruge bila loša atmosfera.

Podržavate li vi Sašu Matića u ovome i smatrate li da bi se tako trebala brinuti o svom mužu svaka supruga?

IZVOR:NOVI.BA

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  VUČIĆ INSISTIRA DA SE VRATE SVE MJERE, UPRAVO SE OGLASIO: Jednu NAREDBU je posebno naglasio

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*