VLADISLAVA(38)# ŽELIM DRUŽENJE I RAZGOVOR JAVITE SE”

Samoopis:
Nježna sam, draga i poštena dama. Imam dobar smisao za humor i vrlo sam otvoren. Jedino što mi nedostaje u životu je moja srodna duša koju još nisam pronašla. Zbog toga sam ovdje na ovom mjestu 🙂 Ozbiljna sam u namjeri da pronađem muškarca za ljubav i brak. Živjeti bez ljubavi mi je teško. Svaka je žena drugačija i ima nešto jedinstveno. Nadam se da će vam se svidjeti moj unutarnji svijet.

 

Interesi:
Sport, pisanje, pjevanje Moj hobi je ekologija, posebno gospodarenje otpadom. Završio sam osvježavajuće tečajeve iz područja zaštite okoliša i zaštite okoliša, gospodarenja otpadom u poduzeću i posjedujem međunarodni certifikat internog revizora prema ISO 14001. Slobodno vrijeme mogu provoditi putujući, baveći se sportom, s prijateljima ili u šetnji. Volim kuhati, ali samo s pravim raspoloženjem.

Vladislava traži:
Htjela bih pronaći poštenog čovjeka koji je ozbiljan u svojim namjerama. Želim da mi udahne sreću, ljubav i strast u život. Želim osjetiti najtoplije osjećaje kad smo zajedno, da ga volimo i da budem najvažniji dio njegovog života. Moramo se razumjeti i brinuti o svojoj vezi. Morate biti strpljivi i dragi, iskreni i strastveni. I u ovom će slučaju sve biti sjajno!

IZVOR:VESTIOINTERNETUPOZNAVANJU.INFO

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  ŽENA JUTROS UŠLA U AUTOBUS, OVAJ VOZAČ JE ODMAH SLIKAO: Pogledajte kako nosi masku, SRBIJA PLAČE OD SMIJEHA! (FOTO)

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *