Voliš gledanje na kamer i razmenu slika,javi mi se:Sara iz Tuzle trazi pravog

interesi:
Uživam u šetnji sa svojim psom. U slobodno vrijeme radim kao volonter u prihvatilištu za pse. Volim pomagati onima kojima je to potrebno. Volim gledati povijesne filmove i komedije. I ja volim kuhati. Ja samo izaberem novo jelo i skuham ga. Svaki put je nešto drugačije i ukusnije. I ja volim čitati knjige.

Self-Opis:
Lako idem, smiren, sretan, ljubazan. Nikad se ne osjećam tužno i pokušavam s osmijehom prevladati teškoće. Depresija nije za mene. Optimista sam. Trudim se da budem snažna i ne žalim se uopće. Romantična sam i brižna dama. Volim se brinuti za svoje najbliže. Uvijek se držim svojih obećanja.

Sara traži:
Tražim muškarca koji bi bio stariji od mene, koji poštuje sebe, drži svoju riječ. Trebam gospodina i ne zanimaju me sebični i nepristojni muškarci. Izgled nije najvažniji. Važnije mi je što imate unutra i što želite podijeliti sa svojom damom.

Da biste bili sigurni sa kim se upoznajete i želite vidjeti, mi Vam savjetujemo da dobro povedete računa sa kim stupaste u bilo kakav odnos.

Za upoznavanje i pronalazak prave osobe za sebe, ako želite, možete slijediti smjernice ispod.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.
AUTOR
Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: vezeipartnerikontakt@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

PROČITAJTE I OVO:  Jovanka, 50 godina, TRAŽI MUŠKARCA ZA SKLAPANJE FIKTIVNOG BRAKA radi papira

Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Ukoliko želite možete ostaviti i svoje kontakt podatke u komentarima na sajtu!

Facebook Comments

2 thoughts on “Voliš gledanje na kamer i razmenu slika,javi mi se:Sara iz Tuzle trazi pravog

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *