Volis Starije UDATE dame,javi mi se:Azra traži sagovornika

interesi:

Postoje mnoge stvari koje me zanimaju, ali želim istaknuti svoju ljubav prema kućnim ljubimcima. Samo obožavam životinje i volim imati kućne ljubimce. Imam malog lijepog psa. Uživam provoditi vrijeme s njim, šetati s njim u večernjim satima. On je stvarno moj dobar prijatelj i ja ga obožavam. Također, volim slijediti modu i izgledati dobro. Volim kupovati, ići u kazališta, filmove, muzeje. Osim toga, uživam u glazbi, osobito pop, klasičnoj i  rock glazbi.

Lični-Opis:

Ja sam mirna, inteligentna, brižna i razumljiva osoba. Također sam svjesna osoba koja zna što želi od svog života. Uvijek postavljam neke specifične ciljeve i činim sve da postignem svoje ciljeve. Sada pokušavam stvoriti sretan život, pun ljubavi i snažne veze i učinit ću sve da upoznam čovjeka s kojim to mogu učiniti.

Azra traži:

Ovdje sam također kako bih pronašla čovjeka koji me može usrećiti i s kojim bih mogla stvoriti snažnu i punu obitelj. Cijenim obiteljske vrijednosti u osobi i volila bih da moj čovjek bude ljubazan, odgovoran, inteligentan, odan, pouzdan i iskren. Želim mu da ima bogatu i ljubaznu dušu koja bi voljela da mi bude u srcu.

Ukoliko mi se zelis javiti mozes to učiniti na linku ispod:

https://www.behappy2day.com/girls_info.php?i=36218

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  Voliš razmjenu slika i gledanje na KAMERI,Javi mi se;Alina iz ukrajine trazi sagovornika

Author: admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *