ZADESILO JE U VREME KORONE: Pevačici se POGORŠALO stanje – “Potrebna mi je terapija” (FOTO)

Sigurni smo da nema potrebe naglašavati, ali je činjenica da je korona virus naneo mnogo štete u više oblika. Osim samog virusa, za koji znamo šta radi organizmu, cela situacija oko dodatnog opreza, izolacije i tome sličnog je doprinela da se i zdravim ljudima, na neki način pogorša zdravlje.

Jednima se to ispoljavalo kroz blaži oblik tuge, depresije, povećane telesne mase usled manjeg kretanja, dok se jednoj pevačici pogoršalo već loše stanje vezano za njeno spavanje.

Kantautorka i pevačica Stivi Niks ima problema sa insomnijom, a otkako traje korona virus, nesanica se samo pogoršala. Ranije je pevačica uspevala da zaspi do pet ujutru i da odspava do 1 posle podne, dok to više nikako ne uspeva.

– Sada ne uspevam da zaspim do osam ujutru. Potrebna mi je terapija ili mi treba da me neko udari čekićem u glavu – kaže Niks koja dodaje da samo želi da vidi “svetlost na kraju tunela”.

Jedina osoba koja joj pomaže u ovim teškim danima jeste zvezda “One direction”, Hari Stajls koji se šali da mu je Stivi kao “magična ciganska kuma”.

IZVOR:SRBIJADANAS.COM

 

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  BRNABIĆ: Ukoliko brojevi ne počnu da padaju, uvešćemo POLICIJSKI ČAS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*