Zanosna violinistica nahvalila Hrvatsku: Hvar je raj na zemlji

Pronašla sam raj, napisala je australska violinistica Sally Cooper (39), koja je nakon što ju je oduševio Dubrovnik, sa suprugom Bazom stigla i na Hvar.

– Čarobno nebo, kristalno čisto more, drevne gradske zidine, skrivene uličice i ukusni plodovi mora. Dubrovnik, veličanstven, srednjovjekovan, tajanstven i magičan – dodala je Sally koja je podjelila fotografiju na kojoj hoda dubrovačkim zidinama. 

– Na vrhu svijeta, sa mojim svijetom – napisala je Cooper, koja nije prestajala redati pohvale na društvenim mrežama o Dubrovniku gdje ima više od 14 tisuća pratitelja, a sa svojim je dečkom obišla i lokacije na kojima je snimana njena omiljena serija ‘Igra prijestolja’.

Kao preporuku svima koji misle navratiti u grad pod Srđem, Sally je dodala: Ima toliko tajanstvenosti i čarolije među zidinama dubrovačkog Staroga grada. Da ne spominjem svoju osobnu opsesiju bajkovitim vibracijama Kraljevog Grudobrana. Da, odradili smo i turu ‘Igre prijestolja’. Prije Hrvatske violinistica bila je u posjetu Italije i Grčke.

– Savršena večera: ukusna hrana, muž i mačka – poručila je Sally koja je sa suprugom uživala u vinu i večeri u konobi na Hvaru. 

Baz se složio sa suprugom da je Hrvatska nevjerovatna, pa je rekao da će se sigurno vratiti. 

Sally je Beyonce (36) prije osam godina pozvala da svira na rođendanskoj zabavi njezina supruga Jay Z-ja (48).

IZVOR 24sata.hr

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *