Žene Modrića, Srne i Kovačića plovile jahtom od 200 mil. kuna

Ekonomistica Mirela Forić Srna (36), supruga bivšeg kapetana hrvatske reprezentacije Darija Srne (36) godišnji je odmor odlučila provesti na krstarenju Jadranom. Nakon što je sedam dana provela u društvu prijatelja na jahti ‘Skyfall’ vrijednoj 31,5 milijun dolara (oko 200 milijuna kuna), nedavno su joj se pridružile supruga Luke Modrića (32), Vanja (36), te supruga Matea Kovačića (24), Izabel (24).

– Kada vidiš ljude koje voliš – komentirala je Mirela uz fotografiju u zagrljaju s prijateljicama, a otkrila je da su plovile Palmižanom, nedaleko od Hvara.

Hrvatske wagsice za ovo druženje modno su se uskladile. Izabel se odlučila za haljinu upotpunjenu šarenim motivima, Mirela za bijelu tuniku od čipke, a Vanja za bijele hlačice, koje je sparila s Diorovom majicom.

– Zajedno smo započele ovo nogometno putovanje prije više od 10 godina, istodobno smo se vjenčale, istodobno smo rodile, a obje smo se udale za kapetane hrvatske reprezentacije! Volim te znakove u životu i više sam nego sretna što vas mogu dočekati u našem domu za četvrti najveći trofej – komentirala je nedavno Mirela, koju s Vanjom veže veliko prijateljstvo

Vanjino prijateljstvo s Izabel započelo je kad se s Kovačićem, preselila u Madrid, u kojem Modrićevi žive dug niz godina.

Podsjetimo, Mirela zajedno sa suprugom uživa na luksuznoj jahti, koja ima sedam kabina i čak 13 članova posade.

Tjedni najam ove jahte je 275 tisuća eura (oko 2 milijuna kuna), a kada se uključe i troškovi poput goriva cijena se popne na 320 tisuća eura (otprilike 2,4 milijuna kuna), rekli su nam iz agencije koja se bavi iznajmljivanjem luksuznih plovila.

No, Mirela i njen suprug na jahti su proveli više od sedam dana, pa ova cijena najma za par je i veća.

Nakon kraćeg predaha u Hrvatskoj i druženju s Kovačićem, Modrić i supruga otputovali su na godišnji odmor na Sardiniju.

Pokazali su da ne mare previše za preplanulu put, a prilikom ulaska u more, zaigrali su se poput djece. Nasmijana Vanja pošpricala je nogometaša jer je odugovlačio ulazak u more.

izvor 24 sata,hr

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *