ZGRIJESILA SAM SA SVECENIKOM CEKA ME PAKAO

“Poznajem ga već godinama, ali jednom prilikom smo morali razmijeniti brojeve telefona jer smo radili zajedno na nekom projektu u crkvi – tako počinje njezina ispovijest ”
Ovo je ispovijest žene koja je spavala sa svećenikom. Kaže kako će gorjeti u paklu zbog toga što je napravila. O ovome je iskreno progovorila na portalu rawconfessions.com jer je tamo mogla ostati anonimna. 

“Poznajem ga već godinama, ali jednom prilikom smo morali razmijeniti brojeve telefona jer smo radili zajedno na nekom projektu u crkvi. Tu i tamo smo se znali vidjeti. Prošlo je dosta vremena od tada. Jednog dana sam kupila novi telefon i nazvala sve kontakte koje nisam prepoznala, da vidim tko su ti ljudi. Među njima je bio i broj tog svećenika.  Razgovarali smo malo i tada me pitao gdje živim. Na to sam upitala da zašto me to pita i rekla mu kako ga nemam namjeru pozvati na večeru ili nešto. Smijao se i odgovorio nešto kao “Pa da”. Nastavio se šaliti kako ja vjerojatno ionako ne znam kuhati, a kladi se da ne mogu niti voditi ljubav. Ostala sam skroz  zbunjena. 

U svakom slučaju, i dalje smo razgovarali, a tad mi je rekao kako ja njega ne podnosim i nestao kao duh. Jedan dan sam odjenula seksi, ali ipak konzervativno odijelo i otišla u crkvu. Ostala sam cijelu misu, a kad je bilo gotovo, došla sam do njega. Prošlo je pet godina od kad smo se zadnji put vidjeli. Pazila sam da budem slatka i jednostavna, a potom sam otišla. Nakon toga me zvao po deset puta dnevno, i tako cjeli tjedan. Ja sam ga samo ignorirala. Na kraju sam ja nazvala njega i otišli smo na ručak. 

PROČITAJTE I OVO:  TOP 10: Modni Trendovi Koji Danas Izgledaju Bizarno

Potom smo tjednima razgovarali na telefon i odlučila sam ga pozvati kod sebe. Željela sam napraviti pravu atmosferu, ali da ipak ne upućuje na se*s. Izribala sam cijelu kuću, istuširala sam se i obukla nešto pomalo se*si, pripijeno uz tijelo. Skuhala sam nešto fino ako bude gladan. Upalila sam televizor i nekoliko lampi. Cilj mi je bio postići ugođaj kao da baš provodim ugodnu večer doma. Za svaki slučaj sam stavila čiste plahte na krevet. Pričali smo i pričali i tada me je poljubio. Pravila sam se da to ne želim, da me teško dobiti. Ali, malo po malo sam ga pustila da me lomi, cijelim putem do spavaće sobe. Se*s je bio fantastičan. 
Gorjet ću u paklu zbog ovoga što sam napravila!”

Izvor: 24 sata.hr

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *