Zola nije otac Miljaninog deteta?! Veliki obrt, Kulićeva ne sluti šta joj se sprema!

Kao bomba odjeknula je vest da je Miljana Kulić ponovo trudna! Nišlijka je danima imala mučnine zbog čega je poslata na testiranja, nakon čega je utvrđeno da rijaliti učesnici ponovo u blagoslovenom stanju – više o tome pogledajte OVDE.

Nakon deteta koje je dobila iz kratke veze sa Ivanom Marinkovićem, a koje već skoro dve godine živi na imanju u Šimanovcima, Miljana je ovoga puta začela sa Lazarom Čolićem Zolom. Kako “Alo.rs” saznaje Zola sumnja da je dete njegovo.

– Lazar se pogubio kada je čuo da je Miksi trudna! Bukvalno nije znao šta ga je snašlo! Kada je čuo vest bio je veoma srećan, jer mu je stalo do Miljane, međutim nekoliko sati kasnije mi se poverio. Rekao mi je da nije siguran da li je on otac, kao i da će morati da obave sve neophodne analize kako bi se uverio u to. Sumnja da mu je Miljana bila neverna – otkriva izvor blizak Zoli.

Podsetimo, Miljana je u subotu uveče otkrila zadrugarima da je ponovo trudna. Ova vest je šokirala njenu majku, koja je izjavila da postoji sumnja da je njena ćerka lažirala trudnoću –
IZVOR;ALO.RS

Facebook Comments

PROČITAJTE I OVO:  SKANDAL: Ana Sević "UHVATILA na delu" Danijela sa LUKASOVOM bivšom devojkom!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *