PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Pitam se kako drugi ljudi misle da izgledaju… Kako vide sebe. Vidim me kao osobu koja se prilično može nazvati “mala čudna, ali slatka djevojka”. U svakom slučaju, očekivao bih neke kritičare o sebi, čekao bih ovakve ili iste riječi nekako. Zašto? Samo da, imam svoje razlike, ionako smo svi jedinstveni, ali moj unik nisam sve ja. Kao i drugi ljudi, imam snove, znam kako ih ostvariti. Dobra forma je prva stvar koju moram imati da idem naprijed svojim snovima. Drugi je moj dio, to je puno pozicija na ovoj listi, kao društvena zajednica, samo zabava, ali prije svega znanje. Učim puno, sve što ne znam uvijek treba naučiti što je prije moguće, što znači da biste imali puno zajedničkih tema u razgovoru sa mnom d A dosta toga samo ja radim, kao da pjevam kao u Disneyevim crtićima kad nikoga nema doma) Ali zvuče jezivo, pokušavam IMPROVIZIROVATI dok pjevam) Pa sad me zamislite sa svim tim informacijama koje imate, vidite li je? Da, to sam ja

INTERESI
Volim puno čitati:) Smatram da je to dobar način da se opustite i naučite više o svijetu i svemiru. Uživam ići u kino i kazalište. Uživam biti aktivan, ostati u formi i volim jogu. Ponekad idem u kazalište i kino, umjetničke izložbe.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj muškarac bi trebao biti nasmijan i imati veliko srce. Trebali bismo biti ljubazni prema ovom svijetu i ovaj svijet će biti ljubazan prema nama. Svako jutro se budim sa smiješkom, samo zato što sam tu i sve je u redu, da, još nisam upoznala svog muškarca, ali znam da će postojati osoba koja će imati iste želje u životu i koja će voljeti probudit će se u šest ujutro i odvest će me u park samo zato što bi on to želio, da se prošetamo i upoznamo zoru, da se držimo jako blizu, da se poljubimo i provedemo sve ugodne trenutke zajedno. Upoznala sam neke ljude, ali nisam upoznala baš posebnu osobu, nije me briga za odjeću, ne mislim da je ovo važno, možda zato što ne mislim da sam lijepa, ali meni je najvažnije upoznati osobu koji će postati stvarno ljubazan čovjek pun ljubavi koji će me držati za ruku svake minute našeg života.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments