PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Nisam djevojka ni tinejdžerica, ja sam odrasla prava žena koja zna što želi! Na prvi pogled može se činiti da sam obična žena, ali tek prepoznajući me shvatit ćete da mogu postati najbolja žena u vašem životu. Od djetinjstva volim životinje, pse zbog privrženosti i dobrote, mačke zbog naklonosti i nježnosti… S godinama sam shvatila da mi se to sviđa jer su te osobine u meni. Volim život i pokušavam pronaći dobro u svemu. Prijatelji kažu da sam vesela, ljubazna, velikodušna, vjerna. U odnosima mi je najvažnije iskrenost, međusobno razumijevanje i poštovanje. Nisam konfliktna osoba. Za mene je sreća učiniti sve za svog voljenog muškarca. Volim kada su dvoje ljudi strastveni jedno prema drugome, dijele poglede i hobije. U vezi ne morate samo čekati nešto, ali i budi spreman sve popustiti i ne čekati ništa zauzvrat. Ovdje sam da pronađem takvu jednu osobu. Budi iskren sa mnom i bit ću ti odan. Ja sam otvorena osoba i ako želite znati više o meni, samo pitajte! Možete mi postaviti SVAKO pitanje i budite sigurni da ćete dobiti najiskreniji odgovor, jedino što prezirem je laž u ljudima!

INTERESI
Slobodno vrijeme volim provoditi u dobroj mjeri, navečer me možete naći u kuhinji kako pripremam novo jelo ili sjedim na sofi za ručni rad. Ljeto mi je u svako doba, jer moj element je voda, plivati ​​bez osvrtanja ostavljen sam sa svojim mislima, puni me energijom i rasterećuje glavu od misli. Navečer si mi mogao praviti društvo i hodali smo pod zrakama mjeseca i toplom svjetlošću lampiona. Ako voliš aktivnosti na otvorenom, pravit ću ti društvo i vozimo bicikle, kako ti gledaš na to?Tražim čovjeka s kojim se neću bojati ničega na ovom svijetu. S kojim ću se osjećati ugodno i ugodno. I to će postati moj svijet. Moramo imati zajedničke interese

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Trebam muškarca pored kojeg ću se osjećati kao žena, nježna i krhka. Čovjek koji je siguran u sebe i zna što želi u budućnosti. Ako me možeš nasmijati, onda smatraj da moje srce već pripada tebi)) Želim biti s kim će mi biti bolje. Za mene nisu bitne tvoje godine niti boja tvoje kose, zanima me što je u tebi od karaktera, osjećaji, emocije koje te ispunjavaju, upravo to mi je VAŽNO!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments