PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:
Jako volim učiti nešto novo i posjećivati ​​nova mjesta. Volim sport i sve što je povezano s njim, također se pridržavam aktivnog načina života. Volim šetati prirodom, tako je lijepo. Volim proučavati povijest mode i biografije raznih velikih ličnosti, to me inspirira i uči nečemu novom.

Samoopis:
Ja sam draga i ljubazna žena koja je rođena i odrasla u Srbiji. Trenutno živim na Šri Lanki jer u mojoj rodnoj Srbiji  nije sigurno. Uvijek nastojim biti optimističan i pomagati ljudima. Važno mi je da su ljudi sretni, vjerujem da to može učiniti ovaj svijet boljim mjestom. Važna mi je obitelj i moji voljeni. Jako cijenim visoke moralne vrijednosti.

Dragica  traži:
Nedavno sam shvatio da stvarno želim obitelj. Želim čekati svog muškarca i biti u iščekivanju našeg susreta, želim voljeti i biti voljen. Nema ništa važnije od ovoga, vjerujem da smo došli na ovaj svijet da volimo.Budući da sam slobodna žena, često razmišljam o muškarcu kojeg bih željela upoznati i njegovim karakteristikama. Želim pronaći simpatičnog i dobrog muškarca. Tako da se naši interesi podudaraju i pomažu jedni drugima da idemo naprijed. Voljela bih da je visok, fit, svrhovit i pozitivan. Ali mislim da je najvažnije srce i duša! Tražim muškarca punog ljubavi, pouzdanog i pouzdanog. Trebao bi imati dobar smisao za humor i nasmijavati me umjesto da plačem. Potrebno mi je vidjeti svoju voljenu energičnu i pozitivnu. Zanimat će me muškarac koji zna što želi postići u životu i koji će me naučiti nečemu novom.

 

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments