PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Putovanja, sport, životinje,Volim učiti od svega po malo, šetati, ići u turistička mjesta. Volim plaže, planine, volim ići u kino, plesati, volim otići na kavu i popričati. Volim ići u dječje zaklade kako bih ponudio svoje usluge i pomogao u brizi o njima u svoje slobodno vrijeme jer smatram da je budućnost svih u djeci.

Self Description
Moj karakter je uravnotežen i vrlo nježan. Vrlo sam pažljiv, odan, dobro odgojen i pun poštovanja. Odgojen sam u obitelji s jakim starinskim tradicijama, zato znam što je poštovanje, razumijevanje, milovanje i podrška u obitelji. U komunikaciji sam vrlo otvorena, ležerna i druželjubiva osoba, volim se nasmijati dobroj šali i cijenim puno iskrenih razgovora.Ja sam nekomplicirana žena. Ja sam ljubazan, smiren, privržen, pažljiv, romantičan, karizmatičan, imam mirno obiteljsko i društveno okruženje. Ja sam žena s malo prijatelja, ali kad ponudim svoje prijateljstvo uvijek je to iskreno. Ja uživam u životu i ljubavi, a ti? Kako sebe smatraš?

Tražim
Volio bih da moja druga polovica bude inteligentna i zanimljiva osoba. Za mene je važno imamo li ja i moj životni partner ne samo savršenu kemiju, intimnost i karakternu kompatibilnost, nego i tko će biti moj istomišljenik. Trebam osobu s kojom će biti zanimljivo razgovarati i raspravljati o različitim stvarima i ne osjećati granice ni oko čega. Tražim otvorenog i opuštenog muškarca koji nije ograničen u pokazivanju osjećaja. Također bih voljela da moj budući partner preuzme inicijativu i bude romantičan, ljubazan i pažljiv. Zajednički interesi su također važni i zato bih želio upoznati nekoga tko će sa mnom dijeliti zajedničke hobije.Smatram da je najvažnije imati empatije prema drugoj osobi, ne raditi ono što ne bi volio da se tebi čini, uvijek se odnositi s poštovanjem i voljeti ljude kojima se obraćaš. I iznad svega, biti čistog i otvorenog srca, a što mislite o idealnoj vezi?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments