PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Kad sam bila dijete uvijek su me zvali malom princezom. Volio sam sve lijepo, neobično i svijetlo. Kad sam odrastao, počeo sam crtati i najvjerojatnije me to natjeralo da se obrazujem za umjetnika. Moji stavovi su se uvijek razlikovali od stavova mojih vršnjaka, uvijek mi je bilo zanimljivo komunicirati sa starijima od mene, jer su mi se iskusne osobe uvijek divile. Ja sam djevojka koja je nekada ostvarivala svoje ciljeve. Jako sam ambiciozna, vesela i karizmatična. Volim gledati svoje omiljene TV emisije i slušati glazbu, čitati knjige i kuhati. Samo uživam u životu i uživam u njemu)))

INTERESI
Ubrzo nakon crtanja shvatila sam da bih se htjela okušati u modelingu. Nakon nekog vremena stvarno sam uspio postići dobre rezultate na ovom području djelovanja i neću stati. Jako volim sudjelovati na revijama, šetati modnom pistom i biti u centru pažnje. Kad nemam posao, slobodno vrijeme radije provodim s prijateljima ili rodbinom. Volim plesati i pjevati, pomaže mi da se opustim))

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nakon složenih i iscrpljujućih fotografiranja, voljela bih biti u zagrljaju voljene osobe koja me uvijek može podržati. Ne treba mi da ima idealan izgled, niti da je svjetski poznata zvijezda. Samo želim vidjeti muškarca pored sebe koji se može zauzeti za sebe i svoju djevojku.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments