PODELITE SA PRIJATELJIMA

Bit ću iskrena s tobom i neću lagati, da sam savršena žena. Mislim da svi imamo padove. Tražim zanimljivu osobu s kojom mogu vjerovati i dijeliti sebe i našu budućnost. Ne želim govoriti puno riječi o sebi. Mislim da bi bilo bolje da se više upoznamo u našim pismima, i (nadam se) u našem stvarnom susretu! Moji prijatelji kažu da sam odlična sugovornica, otvorena i nježna žena. Izuzetno sam društvena djevojka i nikad se neću sramiti pričati viceve! Jer ako mogu usrećiti osobu čak i na sekundu, zašto to ne učiniti?Ja sam žena koja nije navikla tražiti izgovore i zato sam dugo radila kako bi moja obitelj imala pravo na dobar i uspješan život, ali sada su došla vremena kada se mogu malo opustiti i samo se opusti. Želim se ponovno osjećati kao krhka djevojka u naručju snažnog i mudrog čovjeka. Ne bojim se razlike u godinama niti razlike među državama, vjerujem da su osjećaji jedini razlog zašto dvoje ljudi ne mogu biti zajedno i spremna sam se boriti za svoje osjećaje ako sretnem pristojnog čovjeka. Voljela bih pronaći svoje mirno utočište i pravi mir i udobnost pored osobe

INTERESI
Unatoč tome što posao traje većinu dana, uvijek pokušavam uživati ​​u životu. Volim ići u teretanu, gledati filmove, paintball, kuglati, čitati dobre knjige, gledati TV emisije, karaoke. Doživljavam nove avanture sa svojim budućim mužem. Imamo jedan život i zaslužujemo biti sretni i raditi ono što nas čini sretnima!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Jedna od najtraženijih osobina mog muškarca je smisao za humor. Volim se zajedno smijati. Trebam nekoga tko će me dobrim šalom natjerati da sve zaboravim! Život ne bi trebao biti tako ozbiljan. Moj budući muškarac je pametan i inteligentan. Neće povrijediti nekoga tko je slab. On voli štititi! Uživajmo zajedno u svakom danu, jer je svaki dan mali život.Moj muškarac je jaka, mudra i vrijedna osoba koja će mi uvijek biti jedini pravi oslonac. Ne toleriram ljubomoru ili izdaju u vezi, ali ako cijenim osobu, onda sam uvijek spremna ići na kospromise. Važno mi je biti s osobom koja je predana ozbiljnoj vezi i spremna je ne samo govoriti, već i djelovati.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments