JASMINA”OSTALA SAM MLADA UDOVICA ZELIM DRUZENJE I LJUBAV JAVITE SE!

JASMINA”OSTALA SAM MLADA UDOVICA ZELIM DRUZENJE I LJUBAV JAVITE SE!

LIK
Želim da me bolje poznaješ … Jesi li spreman za to???? Pa tko sam ja??? Tko je ta Inner Margo??? Ja sam smirena i dobra djevojka, ali sa “vatrom” i nekontroliranom strašću….ponekad )))) Ja sam žena, žena koja je SPREMNA za ozbiljnu vezu. Ne želim igrice, ne želim da gubimo vrijeme …ne želim da iskorištavamo jedno drugo …želim da se nađemo ovdje .. shvatimo tko smo .. i onda IZGRADIMO NEŠTO PRAVO .. Ako spremni ste za ovo, spremni postati STVARNI u budućnosti ..dobrodošli … dobrodošli u moj život .. i ja ću biti vaš osobni vodič ovdje )) Samo mi recite što želite vidjeti .. i pokazat ću vam SVI !!!!Vesela sam, simpatična, ne volim da mi bude dosadno, niti kada je nekome oko mene dosadno. Mogu ti reći, moj najdraži, ako želiš! Možda ćeš me pokušati nekako iznenaditi? Volim prirodu i volim svoj život. Trudim se svaki dan učiniti posebnim i trudim se biti pozitivan bez obzira što mi se događa u životu. Željela bih podijeliti svoj pozitivan stav prema svom životu sa svojim jedinim mužem. Čuo sam da naše pozitivne misli mogu promijeniti naš život i vjerujem u to, pa se nadam da ću svaki dojam svog života promijeniti nabolje i krenuti prema svom snu!

INTERESI
Ja sam žena koja zna navesti na grijeh, uzbuditi muškarčevu maštu, a držati ga na “kratkoj uzici”, ne skliznuti u vulgarnost, ali čuvati svoje dostojanstvo i čast, uvijek je poželjno, jer porok je zavodljiv samo kada lijepa je i skriva se. Samo prava žena zna mirno žrtvovati svoju ženstvenost i seksualnost kompleksnom karakteru, nepristupačnosti i inteligenciji. Ona ima oboje. Takvim ženama se dive, ali su u isto vrijeme opasne. Tajna je u tome što uz svu svoju vanjsku krhkost, žarku erotičnost, oni mogu ostati nedostupni, ne dopuštajući da ih dotakne sva njihova nedostojnost kada je mahniti potencijal senzualnosti skriven iza vela čedne strogosti, jer unutra je čelična jezgra ponosa i samopoštovanja.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Možda ćeš ti postati moj Djed Mraz??? I ostvariti moj san?? I slavit ćemo Novu godinu u Laplandiji ??? Jeste li spremni za to??? Ne treba mi savršen muškarac, treba mi SVOJ muškarac, s otvorenim osmijehom, s boricama uz oči, s laganim čekinjama, nježnih ruku, strastven i pun ljubavi, zreo i brižan!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

3 thoughts on “JASMINA”OSTALA SAM MLADA UDOVICA ZELIM DRUZENJE I LJUBAV JAVITE SE!

  1. Stariji Momak neozenjen traži ozbiljnu ženu za ozbiljan brak I porodicu.Zaposlen stanbeno osiguran.Hobi svira harmoniku i peva.

  2. Pozdrav
    Živim I radi u Holandiji,imam 43g i tražim žensku osobu za zajedničku budućnost i suživot udvoje.
    Javi se na Whatsapp 00385 95 878 2541
    Inače drzavljan eu i govorim Engleski I Njemački
    Čekam te da se upoznamo I hm…td

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

error: Content is protected !!