PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Pozdrav, moje ime je Merima, ja sam ljubazna, fina, otvorena dama. Aktivan sam, volim ovaj život i pozitivna sam osoba. Kad sam bila djevojčica i tinejdžerica, bila sam profesionalna umjetnička klizačica. Također, zanimao sam se za ples i obilazila sam satove plesnog plesa. Mama me od djetinjstva učila kuhati. Znam kuhati jako ukusno i uživam u kuhanju. Radim u lokalnoj tvrtki kao administrator i asistent. Kad imam slobodnog vremena, obično ga provodim u svojoj fitness teretani i tamo radim na svom tijelu i izgledu. Volim čitati knjige, volim putovanja, radila sam u inozemstvu. Volim kućne ljubimce. Želim dodati da prakticiram meditaciju. Zanimljiva sam osoba jer također posjećujem satove boksa. Volim boks. Nadam se da se ne bojiš, haha. Hvala vam.

INTERESI
Volim se baviti sportom. Uživam u kuhanju, putovanjima i plesu. Imam veliki hobi, a to je meditacija. Ako želiš, ja ću te naučiti i hoćeš li ti se svidjeti!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Mislim da idealni odnosi mogu biti samo kada su ljudi zaljubljeni. Međusobni osjećaji su vrlo važni. Nemoguće je izgraditi obitelj, odnose, nešto ozbiljno samo na fizičkoj privlačnosti, trebali bismo osjećati više. Želim upoznati muškarca s kojim ćemo međusobno osjećati poseban osjećaj. Nadam se da želiš isto.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

M

Facebook Comments