PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam odana i brižna žena koja je ovdje s ozbiljnim namjerama. Ja sam cijenjena i voljena žena u mojim najboljim godinama da ponovo počnem ljubavnu priču već godinama! Ja sam odlučna i uspješna dama, ali iznutra ista meka i brižna seoska djevojka. Jako sam romantična i odana, imam puno prijatelja i hobija.Ako čitate moj profil, mogu vas pozdraviti. ovdje se možete upoznati s profilom pouzdane, povjerljive, vjerne žene, koja je i vesela, sa smislom za humor, otvorena, iskrena, ljubazna, simpatična, strastvena, zanimljiva, privlačna. Otvorena sam za nove veze i želim voljeti i biti voljena. Sanjam da ću upoznati muškarca i stvoriti obiteljsku sreću s njim. Volim šetati na svježem zraku, čitati, upoznavati prijatelje, volim uzbudljiva putovanja, komunikaciju s ljudima, šalicu kave u kafiću i promatranje prolaznika. Analiziram sve što se događa okolo i shvaćam da ne ovisi sve samo o nama. Sudbina ponekad sama odlučuje hoćemo li upoznati svoju srodnu dušu ili ne.

INTERESI
Volim putovanja – to je moja najveća strast. Također volim vježbati u teretani! Obožavam pročitati lijepu knjigu ili pogledati odličan film. volim prirodu.Mislim da ste spremni za uzbudljivo putovanje sa mnom. odmah možete vidjeti moju zavodljivu i divlju stranu! Ja sam svestrana žena, mogu biti dobra domaćica, ali mogu biti hrabra žena koja voli eksperimente… Nemoguće je biti tužna pored sebe, jer uvijek mogu dati osmijeh i ugoditi svom muškarcu, jer ja znati tajne užitka … Želite li ih znati?? Onda mi pišite i krenut ćemo s ispunjavanjem naših želja! Studiram obiteljsku psihologiju, trebale su mi duge i skupe lekcije da dobijem znanje koje mogu koristiti u svom životu i pomoći mnogim drugim ljudima ovih dana! Iskreno se nadam da će mi nova znanja pomoći razumjeti muškarce i postati nečija sreća, nečiji biser i radost!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim pronaći samo muškarca, jednostavnog momka dobrog srca i ozbiljnog odnosa prema životu koji zna kako usrećiti damu i kako joj ugoditi. Moj muškarac mora da je malo zgodniji od majmuna, mislila sam da cijenim bogati unutarnji svijet puno više od fizičke ljepote. Želim pronaći čovjeka koji drži riječ i ne gubi vrijeme na pisanje beskrajnih pisama.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments