NAĐA”VOLILA BIH UPOZNATI STARIJEG MUŠKARCA ZA DOPISIVANJE I DRUŽENJE JAVITE SE”

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Moja životna filozofija je “Ljubav će spasiti svijet!” I imam puno LJUBAVI prema ovom svijetu, ljudima i prirodi. Razumijem do dubine duše i u potpunosti dijelim zapovijed Isusa Krista – “ako te udare po jednom obrazu, okreni drugi”, jer je to jedini način da pobijediš zlo – ne odražavajući ga, ne dopuštajući mu da uđe svoju dušu, gaseći je svojom poniznošću. Nikad si ne dopuštam da se ljutim i ljutim, ne dižem ton ni na koga, ne svađam se, teško me uznemiriti. Prihvaćam ljude onakvima kakvi jesu. Poštujem svaku vjeru na zemlji i za mene nije prepreka za osnivanje obitelji ako muškarac ima drugu vjeru sa mnom. Neizmjerno volim život i sanjam da postanem sretna i voljena žena.
Bit ću iskrena s tobom i neću lagati, da sam savršena žena. Mislim da svi imamo padove. Tražim rođenu osobu s kojom mogu vjerovati i dijeliti sebe i našu budućnost. Ne želim govoriti puno riječi o sebi. Mislim da bi bilo bolje da se upoznamo više u našim pismima, i (nadam se) u našem stvarnom susretu! Moji prijatelji kažu da sam odlična sugovornica, otvorena i nježna žena. Izuzetno sam društvena djevojka i nikad se neću sramiti pričati viceve! Jer ako mogu usrećiti osobu čak i na sekundu, zašto to ne učiniti?

INTERESI
Unatoč tome što posao traje većinu dana, uvijek pokušavam uživati ​​u životu. Volim ići u teretanu, gledati filmove, paintball, kuglati, čitati dobre knjige, gledati TV emisije, karaoke. Doživljavam nove avanture sa svojim budućim mužem. Imamo jedan život i zaslužujemo biti sretni i raditi ono što nas čini sretnima!Vodim zdrav način života, nemam loše navike, bavim se sportom – plivanjem. Znam kuhati, šivati, voditi kućanstvo. Volim raditi, ali i dobro se odmoriti – biti u prirodi i ljetovalištima. Obrazovan sam, inteligentan, dobro pjevam. Volim mačke i ribe u akvariju, smatram ih sastavnim dijelom obitelji i doma, jer životinje daju radost i mir.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Jedna od najtraženijih osobina mog muškarca je smisao za humor. Volim se zajedno smijati. Trebam nekoga tko će me dobrim šalom natjerati da sve zaboravim! Život ne bi trebao biti tako ozbiljan. Moj budući muškarac je pametan i inteligentan. Neće povrijediti nekoga tko je slab. On voli štititi! Uživajmo zajedno u svakom danu, jer je svaki dan mali život.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

9Comments

Add yours
 1. 1
  miodrag stankovic

  ja sam iz nisa imam 54 godine u dobroj formi nepusim ,popijem u drustvu,razveden sam imam veliku decu koja zive van i ja sam do skora ziveo napolju i kad sam se razveo resio da se vratim imam sve mozda mi bas ti trebas da bude lepo i tebi i meni
  066227484 moze viber,mesinder javi se da se vidimo i popricamo

 2. 3
  stefan dudok

  ako traziš takvog muškarca onda mozemo da probamo zajedno. ja volim duhovitost šalu i dobre viceve volim se druziti izuzetno sam dobar sagovornik i razumem bukvalno svaku osobu. patrijahalno sam vaspitan volim da pored seba imam srodnu dušo. odavno sam vec sam. ako si zainteresovana javi se

+ Leave a Comment