PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Pa za početak sam zanimljiva , vesela, druželjubiva, sa mnom je sve u redu, vrlo je lako sprijateljiti se sa mnom, imam mnogo prijatelja i drago mi je što ih imam, jer me uvijek podržavaju i daju meni potrebna pažnja. Volim svirati gitaru. Dobro pjevam karaoke… Volim plesati, jako sam aktivna. I mislim da ni ja ne znam o sebi više od bilo koga drugog. Volim spletke .. U krevetu sam samo žensko … mogu ti organizirati najstrastveniju noć … volim kuhati … Uvijek ćeš jesti najukusnija jela … ne primjećujem puno detalja o sebi, čim sam mogao primijetiti . Dakle, netko bi me trebao poznavati dovoljno dobro da mi priča o sebi, a ne nekome o meni.Ja sam jednostavna žena koja traži dobrog i ljubaznog muškarca. Uvijek ću stajati uz čovjeka i u dobrim i u lošim trenucima, držati se za ruke i sve zajedno prevladati, mislim da je svaka životna situacija puno lakša s osjećajem ljubavi oko sebe. Uvijek ću te čekati kod kuće s puno zagrljaja, poljubaca i ukusne kuhane večere, nadam se da ćeš mi dopustiti da te impresioniram svojim umijećem u kuhanju? Jako sam talentirana za to! Ja sam nova, pa se nadam da mi neće trebati predugo da prijeđem u stvarni život, jer nisam tako dobar u pisanju puno pisama, nadam se da i ti više voliš stvarne odnose umjesto virtualnih?
Znam lako nasmijati svog voljenog muškarca i znam ga nasmijati glasno dok smo zajedno, zar se ne slažete da je to najvažnije u odnosima? Mislim da je moguće imati dosadne i nezanimljive dane biti sam, ali u odnosima svaki trenutak mora biti pun ljubavi i sreće.

INTERESI
Od djetinjstva sam volila ples, u djetinjstvu sam pohađala puno satova, a za sklapanje prijateljstva gotovo da nisam imala vremena. Balet sam uvijek volila … Balet je oduzeo puno vremena i truda… Mislim da ih zato sada nemam dovoljno. Također sam uvijek želila biti filmska zvijezda, jer volim filmove, a uvijek sam ih volila i snimati. Volim biti model, volim modu, volim se slikati i slikati. Volim šivati ​​stvari … Sama krojim svu odjeću … Ima nešto što biste trebali znati o meni – volim jahati konje i jahati konje. I bavim se ovim sportom s vremena na vrijeme. Također volim voziti bicikle…

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Htjela bih upoznati momka koji je stvarno orijentiran na obitelj, koji želi osnovati obitelj, koji će se brinuti o svojoj ženi, koji je zainteresiran za budućnost svoje djece i koji može biti ludo zaljubljen, tko zna kako da se poveže sa svojom ženom. Također želim da moj budući muškarac uvijek treba moju pažnju … Cijenite moje kulinarske vještine … Cijenite me kao buduću majku svoje djece … Volim prati i čisti … Volim kuhati .. Volim strastvena noc..

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments