PODELITE SA PRIJATELJIMA

Bila sam 4. godina srednje škole kada smo otišli na maturantsku ekskurziju. Pošto sam ja bila jedino žensko u odeljenju, u sobi sam bila sa 4 druga.

Tu prvu noć, izašli smo u hotelski diskoteku, koja je bila na prizemlju u holu. Napila sam se, i to jako. Sve strasti su mi se probudile. Međutim, ono što nisam rekla je to da sam zaljubljena u dvojicu svojih drugara, i to one sa kojima sam smještena. A tu noć, to nisam uspjela da sakrijem.

Kako je veče odmicalo krenula sam da ćaskam sa jednim od njih. Rekla sam mu kako sam pijana i kako ne znam šta radim, pokušavajući da ga namamim flertom. Ipak, bezuspješno, čini mi se da me nije ni pogledao. Međutim, to nije bio kraj za mene.

Krenula sam ka jednom od momaka iz odeljenja (nikada mi se nije sviđao) i počela da đuskam izazovno se trljajući o njegove butine. Uskoro smo se i poljubili. Bukvalno nisam znala šta radim i zašto to radim. Šapnuo mi je “Hajdemo u sobu” na šta sam se samo nasmijala i ćutke pristala. Uhvatio me je za ruku i krenula sam. Ispred sobe sam mu rekla “ne želim” što je on razočarano odmah prihvatio. A istog trenutka pojavila su se još dva momka iz razreda koja su mislila da želim grupni seks sa njima. Pogledala sam ih sa gađenjem i krenula da trčim niz hodnik. Na stepeništu sam srela drugog momka koji mi se sviđa i koji mi je pokazao poruku koja me je užasnula. Dečko sa kojim san krenula u sobu je pozvao sve muškarce iz odeljenja želeći da ima grupni seks sa mnom, Tačnije, prave orgije. Zaplakala sam se i on me je zagrlio i rekao “Ne boj se”. Osjećala sam se zaštićeno u njegovim rukama.

Svanulo je, otvorila sam oči i ugledala njega pored sebe. Bila sam srećna, a u trenutku su mi se vraćale sličice nevjerovatnog seksa koji smo imali. Ipak u istom momentu sam strepila, jer sam vjerovala da će se svima hvaliti kako me je kre*nuo i šutnuo, ali opet, nije me bilo briga.

Iznenađenje je uslijedilo čim se probudio – rekao je da je zaljubljen u mene već neko vrijeme i da li želim da budem njegova djevojka. Eto, i prošle su 2 godine od toga, studiramo zajedno i volimo se i dalje.

izvor: srbijadans.com

Facebook Comments