PREVARIO ŽENU, A ONA SPAVALA SA VIŠE OD 70 MUŠKARACA! Sve mu otkrio njen bivši, a sada ne zna ŠTA DA RADI…

4 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

Šta se desi kada počnete da “kopate” po nečijoj prošlosti, otkrio je jedan muškarac!Da li je “kopanje” po nečijoj prošlosti isplativo ili ipak ne? O tome svedoči i jedan muškarac koji je želeo da ostane anoniman. Kako kaže, nakon što je prevario suprugu đavo mu nije dao mira, te je počeo da istražuje njenu ljubavnu prošlost.

“Hteo sam da pronađem razlog da se osećam manje krivim, ali sada se plašim da su stvari otišle predaleko nakon što sam nazvao njenog bivšeg”, započeo je on svoju priču. Inače, razlika između njih je pet godina, a u braku su šest i imaju jedno dete od tri godine.

“Do pre nekoliko nedelja, uvek sam joj bio veran i nikada nisam mogao da zamislim aferu sa nekom drugom. Ali jedne večeri, kada sam bio u izlasku sa nekim starim prijateljima sa univerziteta, popio sam previše. Sledećeg jutra sam se probudio u krevetu druge žene”, rekao je ovaj muškarac i dodao da je biio svestan da će se njegova žena razbesneti, te je to od nje vešto krio.

“Kako su nedelje prolazile, sram je polako počeo da me izjeda. Nisam mogao da smislim ništa drugo. Znam da je sebično, ali želeo sam da nađem nešto za šta da je krivim. Ranije mi je pričala da je bila slobodnija u tinejdžerskm godinama i da je spavala sa više od 70 muškaraca”, nastavio je on, a onda se i sam zapitao da li je možda ona bila neverna s obzirom na njenu prošlost.Đavo mu nije dao mira, te se odlučio da pretraži njen mobilni telefon u kojem je pronašao i jednog njenog bivšeg momka. Bio je odlučan da ga pozove.

“Kada sam ga pitao, potvrdio je da ga je prevarila. Sada ne znam šta da radim. Znam da ne bi trebalo da kopam po njenoj prošlosti, ali ne želim da je izgubim”, upitao se on na kraju.

Stručnjaci su mu saveotvali da bi bilo dobro da iza sebe ostavi kako svoju, tako i njenu prošlost i da se fokusira na zajedničku budućnost, jer fokusiranje na prošlost, koju niko ne može da promeni, samo šteti vezi.Velika učestalost prevara u ljubavnim vezama pokazuje da se muškarci i žene ne znaju nositi kada krene kolotečina pa umjesto da se potrude vratiti uzbuđenje i uvesti neke promjene, radije se odluče na prevare.

Jednog reditovca iz Lijepe Naše su zato jako zanimala iskustva ostalih Hrvata i koji je zapravo postotak prevara u Hrvatskoj pa se obratio korisnicima Reddita: “Koliko su učestale ljubavne prevare? Koliko su prevare među prijateljima, unutar obitelji (ne krvna srodstva) učestale? Znate li za koju? Biste li rekli prevarenoj strani? Je li ljudi prevare barem jednom u životu (npr. kako bi iskusili taj osjećaj)?”

Varanje na poslu
Neki su mu komentirali varanje na poslu: “Mogu reći da od 8 kolega na poslu, 6 ih vara, što ženu, što partnericu.”

“Kolegica s posla mi se neko vrijeme nabacivala, odvlačila na “kavu i cigaretu”, itd. Nisam često bio s njom u smjeni, svidjela mi se, rekao sam si, idem ju pozvati službeno kao na piće, itd., da bi mi kolega rekao “jesi lud, ima muža i dvoje djece”. Pobjegao sam od nje, samo na bok-bok, žurim”, ispričao je svoje iskustvo jedan Hrvat.

Treći je dodao kako se ponašao kad je čuo da se jedan muškarac hvali kako je prevario ženu s kolegicom s posla: “Prečeste i svjedočio sam dosta njih, nažalost. Jednom sam pijan htio tući lika jer se kur… kako je je… neku žensku s posla u autu, a ima ženu i troje djece, ali su me spriječili, što je dobro jer bi vjerojatno dobio

IZVOR:MONDO.RS

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

+ There are no comments

Add yours