PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Vrlo sam mirna i ljubazna osoba! Također sam svrsishodna! Kad nešto počnem raditi, uvijek postignem rezultat! Mislim da nema smisla početi ako ne možete završiti dogovor! Ja sam žena orijentirana na obitelj! Također smatram sebe kao brižnu i pažljivu osobu. Ja sam nježna, brižna, ljubazna dama koja se osjeća umornom od samoće i želi ovdje pronaći svog dragog. Dobra sam domaćica koja zna kako kuća i vrt izgledati lijepo na divljenje rodbine i prijatelja. Uživam brinuti o sebi i svojoj formi. Ja sam vesela, strastvena, senzualna, nježna, romantična. Tijekom komunikacije saznat ćete više o meni.Ja sam prilično mirna i uravnotežena žena. Volim život i uživam u njemu. U vezama sam vrlo brižna, odana, puna povjerenja i puna ljubavi. Za svoju voljenu osobu sposobna sam za mnogo. Glavno mi je da me cijeni i poštuje. Također je vrlo važno da moj odabranik postane dobar prijatelj mojoj kćeri.

INTERESI
Vjerojatno volim svaki ženski hobi. Zdrava sam i aktivna jer redovito idem na plivanje i trčanje, održavam formu i volim to. Još jedan omiljeni hobi je kuhanje! Umjetnost, književnost, kazalište, putovanja, moda, kino!!! Volim se i odmarati u prirodi. Otvorena sam za nove hobije. Reci mi što voliš raditi u slobodno vrijeme. također ću pokušati.Jako volim kuhati razna jela. Ali najviše od svega volim kuhati različite salate. Uživam i gledati filmove, slušati glazbu, ići u teretanu i putovati.Volim igrati tenis, golf. Bavim se plivanjem i fitnesom. Volim provoditi vrijeme u prirodi. Uživam čitati knjige na svježem zraku. Obično izađem na lođu sa šalicom čaja i čitam svoju omiljenu knjigu. Volim i putovati. Kroz život sam obišao mnoge zemlje. Stoga sam spremna letjeti za svojim čovjekom čak i na kraj svijeta

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Kako sam ovdje zbog ozbiljne veze, tražim voljenu osobu s tradicionalnim vrijednostima. Nadam se da ću pronaći ljubaznog, brižnog, svrsishodnog muškarca s kojim je zabavno biti, zajedno raditi velike i glupe stvari u ljubavi, dijeliti obiteljsku toplinu i sreću, čeznuti za međusobnom brigom. !Bilo bi super da dijelimo naše interese i hobije!Mislim da ćemo biti dva različita bića, ali vjerujem da će biti jako zanimljivo učiti jedno drugo iz dana u dan!Također želim upoznati čovjeka koji zna što želi u životu,Važno mi je da je muškarac brižan, odan, veseo, odgovoran i strastven. I naravno, tako da moj muškarac ima dobro srce i dušu. A ostalo, mislim, možemo sami stvoriti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Comments