PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Moj lik? Prije svega ne trpim laži i prazne razgovore iza leđa, u ostalom sam uravnotežena osoba koja prihvaća obje strane, ako ti i ja budemo imali situaciju neću vaditi pilu i dokazivati ​​da nisi u pravu , prvo ću saznati tvoj stav, nakon što donesem zaključak i donesem odluku. Volim bistre i poštene ljude, prije nego što mi pišete odgovorite – koliko često lažete sami sebi?Simpatična sam, sklona uvažavanju interesa i želja ljudi oko sebe, vrlo taktična i pažljiva. Uvijek ću sa zadovoljstvom pomoći ili podržati u teškoj situaciji meni dragoj osobi. Nisam neozbiljna djevojka koja će se onesvijestiti od samog komplimenta muškarca, ali ako muškarac osvoji moje srce, ja ću zauvijek biti on. Ja sam jako odana i iskriča osoba, ne znam lagati niti oslikavati ono što nemam. Kinestetik sam i bitno mi je da u stvarnom životu budem s osobom, da se grlimo i dodirujemo. Jeste li spremni doći k meni?

INTERESI
Moj glavni interes je pronaći osobu s kojom mogu biti sretan, osim svog posla, volim putovanja, moj posao mi omogućava da radim s bilo kojeg mjesta na svijetu, a ako ste zabrinuti zbog činjenice da neću biti sposobna raditi u vašoj zemlji, to nije tako… Kao i svakoj drugoj ženi, prirodnije mi je voljeti i biti voljena. Znam kuhati, ali više volim gledati muškarca kako kuha. Reci mi, imam li te prilike vidjeti kod štednjaka ili misliš da cura uvijek treba kuhati?Volim stvarati udobnost u kući, jako mi je drago kada želim biti u svojoj kući, kada ne samo lijepo, već i toplo. Volim primati goste, kuhati i častiti ih svim vrstama poslastica. Volim i putovati kada otkriješ nešto novo i zanimljivo za sebe. Život je za mene stalna potraga za istinom, stalni razvoj, stoga posebno mjesto za mene zauzimaju znanstveni programi poput BBC-a i Discoveryja. Kad ima slobodnog vremena, volim crtati, uvijek me umiri i natjera da sanjam.)

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Zašto još uvijek samo buljiš u moju stranicu? Što te tjera da staneš i samo pogledaš moj profil? Sputava li vas razlika u godinama između nas ili su moji interesi drugačiji od vaših? Prije svega tražim nekoga koga mogu upoznati. Možda se sviđamo jedno drugome, ali reći da ćemo biti s tobom nije istina. Prije nego izgradite vezu, prvo morate vidjeti barem jednom uživo. Tražim nekoga tko se ne boji susreta u stvarnom životu izvan online veza.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments