PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Vrijedi sanjati, ja sam vjerna djevojka koja vjeruje da vrijedi sanjati, ja sam djevojka koja postavlja mnoge ciljeve u svom životu, trudim se i borim se svaki dan da se držim pobjede, ali s jedne strane smatram da sam djevojka zabavna, volim prirodu i životinje, osjećam da imam tako jaku povezanost, volim te trenutke koje dijelim sa svojom obitelji, kada me ispune lijepim uspomenama, jer jedna od mojih strasti su putovanja svijetom. i vidjeti mnogo mjesta Ja sam jednostavna žena, strastvena i jako posvećena onome što me stvarno oduševljava, uvijek volim ići dalje i ne postavljati granice, volim napredovati, znati, graditi, učiti i pokazati sebi da mogu postići sve i svaku od stvari koje želim. Predlažem i ako moram početi od nule da to učinim, Učinit ću to jer sam uvijek bio vrlo jasan da za pobjedu uvijek moramo malo riskirati i izaći iz te zone udobnosti, odvažiti se i dati sve od sebe kako bismo ostvarili svoje ideale. Želite li biti dio ove avanture?.Moj karakter je vrlo otvoren, imam otvoren um, moja osobnost je vrlo dobra, strast, a ja sam žena koja nema nikakvih problema, lako zaboravlja nesretne stvari. U očima svojih prijatelja ja sam pouzdan prijatelj, a u očima svog osoblja sam lak i velikodušan šef. Ja sam romantična, optimistična, jednostavna, zabavna i aktivna.

INTERESI
Volim kuhati, uživati ​​u životu i sebi, obično treniram tijelo ujutro, obožavam prirodu i uživam u dobrim krajolicima,Imam puno hobija, volim da slušam muziku, volim da gledam more, da putujem, volim da čitam, volim drage mačiće kada sam tiha, živahna kao zec, svi moji prijatelji me jako vole jer sam laka ide !

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim dobru osobu, i da osim toga znam cijeniti i razumjeti kao žena trebam nekoga da zapali plamen ljubavi i mog tijela, nisam žena koja se drži materijalnih stvari, naprotiv Volim male detalje i stvari zbog kojih se osjećam posebno, ako ste zainteresirani samo mi napišite,Volila bih da si ljubazan, iskren, brižaan i pun ljubavi i da možeš razumjeti što ja želim i trebam od srca. Želio bih s tobom krenuti na životni put, zajedno istraživati ​​svijet, zajedno podijeliti svu našu sreću, radost i tugu…

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments