PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Imam mnogo interesa, na primjer glazba, volim Jazz, pop glazbu, imam prilično raznolike glazbene ukuse. Volim kazalište, kino. U slobodno vrijeme volim čitati zanimljivu knjigu ili voziti bicikl. Sada idem na tečajeve njemačkog i ne planiram stati samo na ovom jeziku. Volim plesati, trudim se baviti sportom. Imam mnogo hobija, a ostalo ću ostaviti u tajnosti da se osobno upoznamo.Svatko od nas ima svoj hobi, netko crta ili svira gitaru, ali nije potrebno imati talenta da bi čovjek imao želju raditi nešto drugo osim onoga što radi da bi živio. Na primjer, ponekad skladam poeziju za vlastito zadovoljstvo i sanjam o velikom uspjehu u svom poslu. Volim čitati obrazovne knjige o samorazvoju i psihologiji, što mi omogućuje da učim više i učim nove stvari. Također, volim se baviti sportom. Nakon završetka srednje škole shvatio sam da mi trčanje nedostaje. Zašto sam imao takav hobi? Kasnije sam shvatila da mi trčanje pomaže da se riješim stresa, viška kilograma, inspirira me i tjera da vjerujem u sebe. Također, volim biciklizam, plivanje i fitness. Kuhanje je svakodnevna aktivnost većine ljudi. Od djetinjstva sam naučila ukusno kuhati, a svoje znanje usvojila od mame i bake, sada nastojim stalno usavršavati svoje znanje u ovom području. Volim kuhati jela od mesa, boršč, salate i kuhati čaj. Ja sam ambiciozni dizajner interijera i posvećujem puno pažnje detaljima interijera. U slobodno vrijeme nalazim se sa suradnicima u šetnji parkom ili u centru grada i razgovaram.

Licni Opis
Trudim se uživati ​​u svakom danu. Uvijek se prema svemu što radim odnosim s dušom. Vjerujem u čuda, iako su ona u našem svijetu prerijetka, pa smatram da od života treba samo uzeti ono što nam treba, a ne čekati, činiti korake, stvarati vlastitu povijest. Uvijek na sve gledam s osmijehom i znam da nam život pruža ogroman broj prilika, jako je važno tu priliku ne propustiti. Imam dobar smisao za humor i vjerujem da je pozitivno raspoloženje ključ sretnog života. Volim upoznavati nove ljude i istraživati ​​nova mjesta i stvari. Kao žena, jako sam puna ljubavi, nježna, obožavam poljupce i vjerujem da smo rođeni da volimo i budemo voljeni. Znam sigurno da postoji moja srodna duša na ovom svijetu, moja slična duša.

Tražim
Za mene je idealna veza: kada partnera volite ne zbog njegovih postupaka, već jednostavno zbog onoga što jest, a svoju drugu polovicu prihvaćate sa svim nedostacima i prednostima. Nemam određene kriterije u odabiru svog muškarca, za mene je glavna stvar da u vezi treba postojati poštovanje i ljubav. Želim da imamo jedan život za dvoje – sretan, vedar, ispunjen pozitivnim emocijama i dojmovima.Jako sam društvena, odgovorna i pozitivna žena. Imam šarma i uvijek želim sve oko sebe učiniti ugodnim i ugodnim. Imam vrlo topao odnos sa svojom obitelji, zaposlenicima i voljenima. Vole provoditi vrijeme sa mnom jer sam iskrena i vesela osoba.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments